Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] na garena

newil1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tabi ninja/mercury (zależy od enemy teamu ilu jest ap i ad,ile mają CC i kogo masz na lini) - polecam zacząć z tabi jak gramy na offtanka na lini, ale w late zmienić w miarę możliwości na mercury :D

Czarny tasak - dobra farma, dodaje hp i ataku 1 na 1 z każdym prawie wygramy tym bardziej jak ktoś jest tanki bo nasze ulti go zjada :D

Słoneczna peleryna - armor się przyda + dodatkowy dmg z passywki

Plemienna Zbroja - HP wiadomo :D

Solari/Omen - zależy czy enemy mają trucizne jakąś dobrą np twitch/teemo to lepiej solari nie raz sobie czy sojusznikowi uratowałem dupę, a jeśli nie mają trucizny/obrażen w czasie (nie licząc ignite) bierz omena

Sytuacyjnie - GA (anioł stróż) lub włócznia atmy zależy czy bardziej potrzebny drużynie jesteś jako b.tankowaty czy tankowaty z dmg.

Maksujemy jako pierwsze E potem Q potem W a ulta wiadomo kiedy można.. ; d

Garen mój main nigdy nim topa nie przegrałem po prostu się nie da jak masz takiego teemo farmisz do 6 lvl i potem go zjadasz na combo.

Cała farma na E jest,silence ulti do dobijania, i te W :D

polecam zacząć z szata za 300 i 5 potkami gdyż z tymi potkami i passywką spokojnie nie będziemy musieli cofać.

A jak gramy na AP, to 2 koraliki za resztę potki :D

Jedynie z czym może być Ci trudno to z Elise, zasięgowa jest, stun,mobilniejsza i dmg % hp, a postacie których nie zabijemy to kennen ucieknie, da nam stuna ale dmg nam nie robi, wystarczy stać za minionami.

Pamiętaj nigdy się nie bij z nikim garenem przed 3 lvl bo nie mamy szans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...