Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacka na powiekszenie garazu

rafix2132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ;] Ma ktos moze hacka zeby powiekszyc garaz ?:) Bo jak szukalem to nie chcial mi dzialac nie wiem moze juz nie dzialal :)

Najlepiej zeby bylo mozna normalnie pobrac za darmo i dzialajacy ;)

Aaaa szukam rowniez jakiegos ts na ktorym moge sobie porozmawiac z ludzmi o nfs world, ktorzy graja ;)

Nick: IVIPIRafal

Poziom: 60.

Server: Chicane US

o6xq4n.gif

Zapraszamy Na Najlepszy Polski TeamSpeak3 ip: Ts.4Gry.pl Oferujemy -> Darmowe Kanaly, Miłą Atmosfere, Ciekawe Rangi :)

Opublikowano

To co mi przeslaliscie nie dziala ;) pisze jak chce otworzyc : System nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia sciezki lub pliku i cos tam ze nie mam uprawien :)

A co do public-ts3.pl na tym kanlae wogole ludzie nie siedza ;]

o6xq4n.gif

Zapraszamy Na Najlepszy Polski TeamSpeak3 ip: Ts.4Gry.pl Oferujemy -> Darmowe Kanaly, Miłą Atmosfere, Ciekawe Rangi :)

Opublikowano

LCSC (już ci wysłali parę linków) z niewyjaśnionych powodów na niektórych komputerach nie chce działać, po prostu crash na starcie. Wtedy jedynie możesz podać passy znajomemu, żeby on Ci nakupił. Nie polecam kupować więcej niż 150 miejsc, ponieważ mało kto ma więcej i EA może się zainteresować (co to za bogacz, co wydał 13K SB na miejsca?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...