Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FIFA 14 czarne boisko

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, wygląda na to że karta graficzna się przegrzewa. Wyłączyłem komputer na jakieś 3h i teraz jest lepiej, lecz nadal grać się nie da.

giphy.gif

Opublikowano

Ehhh. PO nocy jest tak samo jak było wczoraj.

Oto moja karta graficzna : 1390812479-U850633.jpg

Niech ktoś mi powie czy ona jest dobra, jeśli jest zła niech poda jaką kartę graficzną mogę kupić i za ile :D

giphy.gif

Opublikowano

Ehhh. PO nocy jest tak samo jak było wczoraj.

Oto moja karta graficzna : 1390812479-U850633.jpg

Niech ktoś mi powie czy ona jest dobra, jeśli jest zła niech poda jaką kartę graficzną mogę kupić i za ile :D

Karta jest dobra. Spróbuj sprawdzić temperaturę podzespołów komputera być może nie wini tu karta lecz procesor.

PS: Czyścisz komputer ?

Opublikowano

To wina aktualizacji.

Nie rób żadnych łatek do FIFY jak nie umiesz. Ja zrobiłem i tez miałem problemy.

Re-install FIFY i ORIGINA zadziała, potem jak od nowa zainstalujesz FIFĘ to kliknij w Origin na nią PPM i tam jest Napraw Instalację ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

To wina aktualizacji.

Nie rób żadnych łatek do FIFY jak nie umiesz. Ja zrobiłem i tez miałem problemy.

Re-install FIFY i ORIGINA zadziała, potem jak od nowa zainstalujesz FIFĘ to kliknij w Origin na nią PPM i tam jest Napraw Instalację ;)

Kolega tu dobrze gada. Lecz myślałem, że takie kroki już zrobiłeś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...