Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytan

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić we fifie tak, że mając otwarty skład ludzie naciskają coś i pokazuje im się kondycja zawodników, bo ja muszę klikać na zawodnika>użyj kartę jednorazową> i wybieram odpowiednią kartę i pojawia się kondycja itp, troche chaotycznie to napisalem ale moze ktos zrozumie xD

Opublikowano

Czy trener wnosi coś do składu ?

Jak strzelać z daleka? Zawsze gdy strzelam z ~25 metrow praktycznie nic nie wchodzi... Uderzacie finezyjnie ?

Opublikowano

Jak strzelasz z daleka musisz dobrze się ustawić xD, ja takim Tello z 40m strzeliłem gola

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Do strzalow z daleka musisz miec odpowiednich zawodnikow

Na futhead.com patrzysz na zawodnika i masz tam Long Shots jezeli ma 82+ to strzelasz z 30m spokojnie ;3

Trener daje zgranie musi byc z tej samej ligi co zawodnik mi dal np Pandevovi ktory mial 9 zgrania 10 ;)

x

Opublikowano

Czy trener wnosi coś do składu ?

Jak strzelać z daleka? Zawsze gdy strzelam z ~25 metrow praktycznie nic nie wchodzi... Uderzacie finezyjnie ?

Dodaje zgranie zawodnikom, a także zwiększa liczbę dodanych kontraktów przy użyciu karty.

Co do strzelania to najlepsi są zawodnicy tacy jak Arango: dużo wykończenia i strzałów z daleka.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A czym roznia sie karty z napisem maestro, artysta, jastrzab czy cos takiego xD zmieniaja mocno zawodnika?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...