Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który karabin maszynowy wybrać?

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który karabin maszynowy sprawdza się bardzo dobrze w walce? MG4 / M240B / RKM TYP 88. Do wyboru są tylko te trzy. w MG4 i TYP 88 mam odblokowane większość elementów. Na początku grałem 88 i był ok ale oglądając filmiki miałem chrapkę na MG4 i też od razu po odblokowaniu się na niego przerzuciłem. Niby jest ok, ale ma o 100 więcej szybkostrzelności przez co szybko za szybko tracę pestki. Ogólnie nie jest zły ale jakoś nie potrafię się do niego przyzwyczaić. Za bardzo nim rzuca, nie wiem jakie dodatki będą odpowiednie. I trzeba strzelać burstem bo automatem bez bipoda to nie ma sensu. Teraz testuję M240B. Ma spore obrażenia, szybkostrzelność 650 ale to nadrabia większymi obrażeniami. Ma tylko 100 pocisków magazynku, więc nie najlepiej. Jakie są wasze spostrzeżenia co polecanie? Jaki karabin i dodatki.

Opublikowano

Osobiście uważam, że kwestia wyboru broni jest indywidualna.

Sam od niedawna właśnie gram MG4, póki co bez dodatków.

Zdążyłem się przyzwyczaić i granie tą bronią nie sprawia mi zbytnio problemów.

Opublikowano

Właściwie nie gram za często wsparciem, ale jeśli już to M240B strzela mi się najlepiej choć tak jak powiedział CrossplaneR wybór broni jest indywidualny.

Opublikowano

Weź kup pare broni, wypróbuj i któraś Ci podpasuje ; )

Każdy ma inne preferencje, nie każdemu dogodzi dana broń.

Kup? Tutaj się odblokowuje...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...