Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Warwick

dadajszen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakladam ze idziesz na jungle.

zaczynasz z maczetka, robisz z niej ta piastke golema co daje 350hp i 10cdr, kupujesz butki tabi. dalej w zaleznosci od tego, jaki team jest u enemy, budujesz oblicze ducha / omen randuina (jakos tak sie zwa ;D), potem drugie. na koniec ognista pelerynke i koniec rozumu (chyba tak sie zwie, mieczyk co dodaje as i mr) ;) jesli w enemy sa champy ze skillami aoe typu gragas, ziggs etc. to zamiast rozumku walnij solari, ale wtedy zbuduj to przed peleryna, a jesli bedzie trzeba to po duchu lub randuinie (zalezy co pierwsze budujesz)

Opublikowano

Nie tzn chciałbym abyś mi napisał normalnie np pierscien>wieków>rabon itd itd ja chodzę na TOPA i proszę o build tak ja napisałem " coś>coś>coś"

65135238787935115850.gif

Opublikowano

tarcza dorana>butki merce>oblicze ducha/omen randuina>solari(jesli przeciwnik ma duzo skillow aoe)>oblicze ducha/omen randuina>ognista pelerynka (jakos tak ;D)>koniec rozumu.

no kurde, napisalem Ci to samo, co wyzej, tylko piastke zamienilem na tarcze dorana... stary, troche samodzielnosci w czytaniu gotowcow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...