Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam moda na automatyczne gaśnice

archer007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma takiego czegoś, a nawet jeśli powstałby taki mod to byłby karany banem.

Chyba po to są 2 rodzaje gaśnic co nie? Ja wole wozić automatyczną, przecież nie w każdej bitwie ją tracisz, a odrobienie takiej gaśnicy to połowa zysku ze średniej bitwy także wiesz...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Gracz korzystający z tej modyfikacji jest banowany w przeciągu kilku bitew, ponieważ od razu widać, czy go używasz czy nie.

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma takiego czegoś, a nawet jeśli powstałby taki mod to byłby karany banem.

Chyba po to są 2 rodzaje gaśnic co nie? Ja wole wozić automatyczną, przecież nie w każdej bitwie ją tracisz, a odrobienie takiej gaśnicy to połowa zysku ze średniej bitwy także wiesz...

Karany banem, tak jak wszystkie inne. Tzn. żeby zostać zbanowanym chyba trzeba wysłać oficjalny email do WG.

Ale automat jest znacznie droższy.

Gracz korzystający z tej modyfikacji jest banowany w przeciągu kilku bitew, ponieważ od razu widać, czy go używasz czy nie.

Zależy jak dobrze jest zrobiony mod, jak czeka losowy czas pomiędzy np. 0s do 1s + ping to raczej nie zauważą. Jak masz czas reakcji równy z pingiem to oczywiście że zauważą. Jeśli mają odpowiedni programik.

Opublikowano

uwierz, ze da sie to wykryc. Co do moda, to szukalem i nie moglem znalezc. Jak bede w domu to jeszcze poszukam, ale teraz radze uzywac gasnicy prem jesli Ci na tym zalezy.

Opublikowano

Jest taki skrypt ale on teraz gówno daje bo nie da się od razu zgasić pożaru. Takie małe utrudnienie nawet dla tych co są zajebiście szybcy i sami gaszą :P

76561198001815076.png
Opublikowano

No sorry ale tak jak napisałem, że nie w każdej bitwie tracisz gaśnice... Ja nawet na 1t mam automaty.

1/15-20 bitew zużywa się gaśnica także co Ci szkoda?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jest taki skrypt ale on teraz gówno daje bo nie da się od razu zgasić pożaru. Takie małe utrudnienie nawet dla tych co są zajebiście szybcy i sami gaszą :P

Dokładnie, nigdy nie używałem automatycznych gaśnic bo refleks mam dobry. Zawsze tylko raz straciłem tam 70dmg i zaraz się gasiłem, teraz zanim się zgaszę dostanę ten dmg x3.

Jeżeli jest promocja, nakupuj sobie automatycznych za połowę ceny i z głowy.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

No sorry ale tak jak napisałem, że nie w każdej bitwie tracisz gaśnice... Ja nawet na 1t mam automaty.

zależny czasami zagrasz nawet 50 bitew a czasami (zazwyczaj przy kontowaniu) gaśnice lecą ile wlezie mój rekord 3 bitwy pod rząd z zapaleniem.

;):)

Opublikowano

@Topic: Modu chyba nie ma bo o takim nie słyszałem.

@ Kolego Juri jest to bardzo trudno określić czy ktoś używa takiego programiku, ponieważ jeśli ktoś wie, że jego czołg łatwo płonie zawsze trzyma palec w pogotowiu:) Mi nie raz zdarzyło się bardzo szybko zareagować podczas pożaru w skutek czego ogień nie zadał żadnych uszkodzeń. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

@Topic: Modu chyba nie ma bo o takim nie słyszałem.

@ Kolego Juri jest to bardzo trudno określić czy ktoś używa takiego programiku, ponieważ jeśli ktoś wie, że jego czołg łatwo płonie zawsze trzyma palec w pogotowiu:) Mi nie raz zdarzyło się bardzo szybko zareagować podczas pożaru w skutek czego ogień nie zadał żadnych uszkodzeń. Pozdrawiam.

Nie da się nie otrzymać żadnych uszkodzeń od pożaru, conajmniej jeden hit od ognia musi się odbyć.

Nie no, jak cie podpalą na I to jesteś od razu na minus. Na każdym innym tierze też bo to jest bardzo, ale to bardzo drogie. Automatyczne gaśnice wozi się na CW czy też inne konkursy/zawody.

Opublikowano

Nie da się nie otrzymać żadnych uszkodzeń od pożaru, conajmniej jeden hit od ognia musi się odbyć.

Nie no, jak cie podpalą na I to jesteś od razu na minus. Na każdym innym tierze też bo to jest bardzo, ale to bardzo drogie. Automatyczne gaśnice wozi się na CW czy też inne konkursy/zawody.

Nawet bez premium da się wyjść na plus jeśli umiesz grać...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Do Juri. Naszego KidMod-a WoT. Na chwilę obecną, wszystkie "nielegalne mody" są na europejskim serwerze nie do wykrycia. Potrzebny program typu PunkBuster, Cheater Log, Wire Anti Cheat. Zanim go nie zainstalują jesteśmy bezpieczni. Nie wiem czy można dodawać linki do stronek, ale jest kilka ciekawych modów. J/w. automatyczne gaśnice, naprawa. Automatyczne zakładanie i zdejmowanie lunety, skrzynki naprawczej i siatki kam. Można bez obaw instalować jak ktoś ma dostęp do VipLaser, SpeedTree.

Opublikowano

@TrollMasterPro możliwe, że jeden hit wpadł ale nie więcej.

@spisero może mieć rację bo nie zauważyłem aby WoT korzystał z jakiegoś programu antcheat. Pozdrawiam

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Do Juri. Naszego KidMod-a WoT. Na chwilę obecną, wszystkie "nielegalne mody" są na europejskim serwerze nie do wykrycia. Potrzebny program typu PunkBuster, Cheater Log, Wire Anti Cheat. Zanim go nie zainstalują jesteśmy bezpieczni. Nie wiem czy można dodawać linki do stronek, ale jest kilka ciekawych modów. J/w. automatyczne gaśnice, naprawa. Automatyczne zakładanie i zdejmowanie lunety, skrzynki naprawczej i siatki kam. Można bez obaw instalować jak ktoś ma dostęp do VipLaser, SpeedTree.

W 1 meczu, jakim grałem na speed tree, pisali mi tomjur cheater, uninstall speed tree. Kurde, jak? To chyba jednak widać, tylko sam nie wiem w jaki sposób.

Doskonale wiem, że tylko na rosyjskim serwerze jest takie zabezpieczenie.

Modyfikacji szukałemw googlach, wpisywałem po polsku, angielsku i moda nie znalazłem. Chyba go nie ma, na 8.10. Albo refleks trenujesz, albo złota gaśnica. No ewentualnie możesz poszukać na własną rękę.

Ewentualnie tu masz automatyczne przekładanie lornetki, skrzynki itp. tylko nie wiem czy będzie działać na 8.10

http://www.awolf.eu/load/mods_settings/autotelescopemod_v0_0_2/6-1-0-1556
Opublikowano

Nawet bez premium da się wyjść na plus jeśli umiesz grać...

Chciałbym ci jeszcze przypomnieć że gaśnica kosztuje 20 000 kredytów. 2/3 sumy kosztu naprawy Mausa. Mniej więcej.

I pisałeś że na I tierze je wozisz? Tam się nie zadaje tylu uszkodzeń aby odrobić te 20k. Naprawa i ammo darmowe, więc co prawda łatwiej. Ale i tak nie da się.

A poza tym automatyczna gaśnica może ci się uruchomić w kretyńskiej sytuacji, np. kiedy zostałeś prawie sam, z resztką HP uszkodzony do dna a wroga drużyna ma przewage liczebną.

Ale przede wszystkim aby gaśnica się zwróciła(to jest niemożliwe - normalna jest o 17k tańsza, ustaw sobie na klawisz 4 to będziesz miał tuż obok WASD) po tym wszystkim musisz zdobyć łączną sumę conajmniej 20 000 kredytów co znaczy:

• Zaoszczędzenie na naprawie czołgu. Oczywiście jeśli cie i tak zniszczą nic no nie znaczy
  • Zadawanie obrażeń. Trzeba ich zadać za 20k. Oczywiście przed użyciem gaśnicy trzeba uzbierać na ammo i naprawę.
  • Spotowanie czołgów - LT zazwyczaj spotują, więc czym innym sie nie da a jak oberwałeś LTkiem to zapewne uszkodzili ci już kilka modółów.
  • Co prawda możesz nosić duży zestaw naprawczy ale to kolejne 20k do odrobienia.

Podsumowywując: nawet jeśli umiesz grać jest praktycznie niemożliwe wyjście na plus po użyciu automata. Gaśnica jest stworzona na CW, bo w nich się zdobywa złoto cenniejsze od kredytów, do wyciągania pieniędzy z burżuji i do wyciągania kasy z takich jak ty - bo jeśli cię podpalą jesteś na minus. I musisz znaleźć kasę. A jak cie podpalą to znowu na minus. Wniosek? Wywalenie gaśnicy w kosmos lub kupno premium bądź czołgu premium.

W 1 meczu, jakim grałem na speed tree, pisali mi tomjur cheater, uninstall speed tree. Kurde, jak? To chyba jednak widać, tylko sam nie wiem w jaki sposób.

Doskonale wiem, że tylko na rosyjskim serwerze jest takie zabezpieczenie.

Modyfikacji szukałemw googlach, wpisywałem po polsku, angielsku i moda nie znalazłem. Chyba go nie ma, na 8.10. Albo refleks trenujesz, albo złota gaśnica. No ewentualnie możesz poszukać na własną rękę.

Ewentualnie tu masz automatyczne przekładanie lornetki, skrzynki itp. tylko nie wiem czy będzie działać na 8.10

http://www.awolf.eu/load/mods_settings/autotelescopemod_v0_0_2/6-1-0-1556

Zapewne byli noob'ami nieumiejącymi zaakceptować faktu że wokół czołgu wyświetla się obwódka. A skoro sam - KidMod WoT nie wiesz w jaki sposób i cię nie zbanowali potwierdza się moja teoria.

Na ruskim jest, owszem. Gramy na ruskim?

On nie prosił o przekładanie lornetki i skrzynki.

Nie znalazłeś?

Proszę bardzo.

Pierwszy wynik po wpisaniu w google "world of tanks auto extenguisher mod".

Na 8.10.

http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-automatic-fire-extinguisher-by.html

Dałem większą czcionkę aby autor zauważył wśród tych wszystkich postów.

Opublikowano

TrollMasterPRO mój Mistrzu Jedi. Ja twój skromny Padawan proszę cię o znalezienie WiP Laser :D

Chodzi Ci o laser mod? To co pokazuje gdzie celuje przeciwnik? Wip Laser Pointer?

Edit:

Chyba nie ma tego moda na 8.10, może master znajdzie ^^

Opublikowano

Dokładnie ten. Moim zdaniem przydatny nie tylko do kontowania , ale można też wyczajać kampującego gościa. Właśnie sprawdzam automatyczne gaśnice. Jak mnie podpalą dam znak czy coś działa.

Opublikowano

Laser Pointer'y działają na zasadzie edycji modelu wszystkich czołgów w grze - po prostu wstawiają obok lufy długą czerwoną linię. Oznacza to że moda możecie mieć na 0.8.3 i będzie pokazywał wszystkie modele czołgów z wyjątkiem tych które wprowadzono od czasu stworzenia waszej wersji moda. Niestety znaleźć na 0.8.10 nie mogę, ale da się na 0.8.4. Przykładowy, link w opisie:

No i oczywiście można poczytać o moddowaniu WoT'a i samemu lekko poedytować modele. W znalezieniu bardzo utrudnia masa tematów typu "[szukam] Laser Pointer". Oto czołgi ktore nie będą miały LP:

• VK20.01D
  • I cała linia od VK30.01D
  • T-60 do T-80
  • Excelsior
  • MT-25, E-25
  • Alternatywna linia ruskich MT
  • DW2, VK30.02M
  • Niektóre chińskie premki(112, t34-3)
  • T-44-85, T-44-122, Type 64
  • Japońce
  • Obiekty 430

Opublikowano

Na stronie A-WOLF czasami sie pokazuja takie mody i ogólnie polecam stronke jesli chodzi o mody a dokladnego adresu nie pamietam

awolf.eu/load

edit

pisane na wersji mobilnej.

signature.png

Opublikowano

Na stronie A-WOLF czasami sie pokazuja takie mody i ogulnie polecam stronke jesli chodzi o mody a dokladnego adresu nie pamietam awolf.eu/load

Link:

http://www.awolf.eu/

ps

Chłopie, ort...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...