Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co polecacie zjeść na obiad

dCrafters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogarnij się lepiej

Nie mogę spytać się Użytkowników MPCForum.pl co by mi polecili zjeść w porze obiadowej ?

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

To zależy co lubisz.

Trudno nam sprecyzować, co akurat Tobie przypadnie do gustu, jak nie dałeś żadnych wskazówek. :-)

Możliwe, że gdyby powiedzieć co jadłeś na śniadanie, lub co zwykle jadasz gdy nadchodzi pora obiadowa, to użytkownicy pomogliby Ci w odnalezieniu tego jedynego, słusznego i apetycznego dania.

Ja przykładowo bardzo lubię ryż i powiem Ci jak przygotować z jego użyciem całkiem fajne danie.

Będą potrzebne:

Sos taki jakiego używa się do Spaghetti.

Ryż oczywiście, może być ciemny jeśli chcesz i dbasz o linię.

Piersi kurczaka (ilość wedle uznania).

Olej (tu również wedle uznania, zależy czy dbasz o linie).

A więc:

1. Kroisz piersi kurczaka na małe kawałeczki i podsmażasz delikatnie na oleju.

2. Gdy już będą gotowe odlewasz pozostały olej i mieszasz na patelni razem z sosem, do momentu, gdy nie wyparuje z niego woda (polecam teflonową patelnię).

3. Gotujesz ryż około 10 minut na wolnym ogniu.

I gotowe. Proste i szybkie danie gotowe do podania. Nakładasz ryż na talerz i umieszczasz na nim sos, który przygotowaliśmy razem z piersiami.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie mogę spytać się Użytkowników MPCForum.pl co by mi polecili zjeść w porze obiadowej ?

Tak spytasz się potem jeszcze co na kolacje zapewne?Już bardziej beznadziejnych tematów nie możesz zakładać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...