Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft - Kwestia zakupu abonamentu i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Mam w planach zakupienia abonamentu w " World of Warcraft ", ale dręczą mnie pytania:

Czy mogę spłacać abonament wyłącznie kartami prepaid?

Czy mogę kupić najpierw wow'a classic a potem od razu pandarie? Z tego co widziałem na stronie głównej blizzarda jest taka możliwość. Ale nie wiem czy jest taka możliwość na innych stronach i czy to będzie miało taki sam rezultat

P.S. Nie orientuje się na tym forum, więc jeśli gdzieś ten temat wylądował gdzie nie miał to proszę o przeniesienie.

Opublikowano

1. Tak możesz .

2. Nie możesz kupić classica - możesz kupić sobie battlechesta i potem pandarie , chyba że kupisz tego starszego to będziesz musiał przed pandarią jeszcze cata wykupić

1377430129-U769346.png
Opublikowano

1. Możesz spokojnie doładowywać czas gry po przez pre-paida ( polecam serwis g2a.com )

2. Kupujesz battlechesta za śmieszne 40zł i jak wbijesz sobie 85lvl to dopiero sobie MoPa kup. ( nie polecam sklepu blizzarda, ponieważ mają wysokie ceny, lepiej poszukać coś na keye czy g2a )

Opublikowano

1. Możesz spokojnie doładowywać czas gry po przez pre-paida ( polecam serwis g2a.com )

2. Kupujesz battlechesta za śmieszne 40zł i jak wbijesz sobie 85lvl to dopiero sobie MoPa kup. ( nie polecam sklepu blizzarda, ponieważ mają wysokie ceny, lepiej poszukać coś na keye czy g2a )

Ok. Wielkie dzięki :)