Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własna Taktyka FUT Fifa 14

wojownicek20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie .. jak zrobić własną taktykę? Czyli np wyznaczam 4 gości na rożny do głowek.. Albo widziałem na filmikach że ludzie mają tak że klikają jakiś przycisk i nagle piłkarze naciskają na pressing albo wychodzą do posiadania piłki... albo że nagle po rozpoczęciu połowy napastnik biegnie na długą piłę? Jak to zrobić? Proszę konkretnie mi to wyjaśnić a nie byle jak.. daje + . Z Góry DZIEKI

Opublikowano

Jak grasz na padzie i jesteś na meczu to strzałka w dół i wyświetlają Ci się odpowiednie taktyki (wysoki presing, posiadanie piłki, gra z kontry itp.) wybierasz odpowiednią.

Jeśli chodzi o styl gry (ofensywny, defensywny) to strzałka w bok. ;)

Opublikowano

Wszystko jest w Ustawieniach -> Sterowanie Gry

Własną Taktykę robisz w zakładce Własna Taktyka.

A co do tego wychodzenia piłkarzy to sam tego nie umiem.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Właśnie nie wiem gdzie jest zakładka własna taktyka... A I gram na klawiaturze i tam pisze ze taktyka (pressing posiadanie piłki itd) jest pod przyciskiem Home i End

i zmieniłem sobie na Q i W i jak pomiędzy nimi sobie przełaczać?

Opublikowano

Na PAD: Taktyke ustawiasz Strzałkami, a jaki styl gry np. Ofensywny to ustawiasz przeciwną gałką jaką grasz. Jezeli grasz na strzałkach to taktykę robisz Gałką.

Na KLAWIATURA: Taktyke ustawiasz Numeryczną :D

77512f97859e.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a koledzy a te rozne jak sie zmienia sa tez takie za nagle wiekszosc druzyny jest w bramce ??

a ta wlasna taktyka to wiem ze jakos mozna ustawiac wszystko samemu i bedzie to na fut

Opublikowano

Jak grasz na padzie to taktykę ustala się klikając nie analogami lecz klawiszami ;) (Takie strzałki po lewej stronie pada)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...