Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 MOD === DNS HACK ===

ownsystem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przez dwa tygodnie byłem proszony o to, żeby tego nie publikować, ale co mi tam. Nie gram w to, a osoba która z tego korzystała też już nie gra w fife.

Czym chcę zaskoczyć dzisiaj wasze oczka? Czymś wyjątkowym. Może niektórzy gracze konsol pamiętają GTM (Grand Theft Mod do GTA V), które modyfikowało zapytania klient-serwer przez wprowadzanie customowych DNS. Zainspirowało mnie to do stworzenia czegoś podobnego dla FIFY, wiecie co? Udało się. :)

No a więc. FIFA za każdym razem wysyła zapytanie do serwera, co dodać, ile dodać, dlaczego dodać, etc, etc. Przechwytywałem kilka/naście z tych zapytań długo, ale w końcu są, najważniejsze. Karty i coinsy. Wersja dla PC. Gdy kupię 14'stkę na PS4 możliwe, że znajdzie się też wersja dla konsolowych maniaków futbolówki. Simple smart - teraz FIFA 14 nie będzie pytać serwerów EA o zgodę, a naszego lokalnego serwera. Na pytania o dodawanie FUT dostanie odpowiedź pozytywną (wartość o którą pyta zostanie pomnożona pięć razy i dodana). Serwer tak samo może 'rozkazywać' klientowi. Czyli właśnie z tego korzysta ta rzecz którą zrobiłem. Zapisywanie FUTsów odbywa się przez inne zapytania, dodawania przez inne.

Poradnik:

1. Włącz program i poczekaj na zaktualizowanie się wartości DNS:

2. Edytuj plik: c:/windows/system32/drivers/etc/hosts i na samym jego końcu dodaj:

xxx

3. Nie wyłączając programu włącz grę i wejdź w tryb ultimate team

4. Wybierz sobie stosowne rzeczy i dodaj je,

5. Miłej gry. :)

Sposób jest nie do wykrycia, nie ma szans na zostanie wykluczonym z gry. No chyba, że support EA zauważy, że macie już miliony coinsów, bądźcie rozważni przy dodawaniu.

Jeśli masz pomysł na zawodników przedstaw mi je.

Download:

xxx

39086350999216551568.png

i rule this fucking kingdom, you are my bitch

Opublikowano

Nie ma skanu, nie ma dowodów. Szansa na to, że to działa i nie dostaniesz wirusa jest 0%. Nie pobierajcie tego, moderator to usunie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Szansa na to, że kiedykolwiek pojmiesz zasadę działania takich rzeczy jest równa zeru.

@CoYcośtam - Tak.

Później wrzucę skan. :)

Opublikowano

Szybki sposób na bana. Nie polecam ;)

Ja osobiście nie używałem, ale kolega użył i dziś pisze, że konto zablokowane.

Opublikowano

No widzisz. Sam nie polecałem dodawania jakichś niewyobrażalnych sum. Btw. kolega użył i dziś pisze - dzisiaj to było wrzucone do sieci, więc albo kręcisz, albo tutaj nie ma składni.

Opublikowano

No widzisz. Sam nie polecałem dodawania jakichś niewyobrażalnych sum. Btw. kolega użył i dziś pisze - dzisiaj to było wrzucone do sieci, więc albo kręcisz, albo tutaj nie ma składni.

No dziś dziś... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...