Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać, dużo osób gra, czy polacy grają, czy za darmo?

decux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , dużo osób gra w star wars old republic ? , warto w tą grę grać? i czy się wgl opłaca? , dużo polaków gra? jak tak to na jakim serwie? są gildie? , dam rade grać za darmo?

..

Opublikowano

Czekałem na kogoś obeznanego z tą grą .. , a ty napisałeś zwykły spam..

Ktoś gra tutaj w tą grę?

..

Opublikowano

Ja zacząłem grać w piątek, ale nie grałem za free tylko od razu zakupiłem subskrypcję. Gram na serwerze The Progenitor po stronie republiki. Gildię znalazłem zaraz po wyjściu z początkowej planety (w gildii zazwyczaj 7-8 osób online). Pomagają w trudniejszych questach, odpowiadają jak masz jakieś pytania, dlatego myślę, że warto do nich dołączyć. Ogólnie to polecam Ci zagrać :) W gildii jest kilka osób które grają za free i mają prawie max lvl'e, więc sądzę że da się grać za free. :)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Okej gildie se znalazłem jak gram na innym serwie ,

Ale mam tera inne pytanie czy są jakieś boty do expienia czy cos takiego? jakiekolwiek cheaty?

..

Opublikowano

Up. Są ale na innych forach(m.in. na epvp).

Jak chcesz to mogę podać linka na PW, ale wszystko na własną odpowiedzialność :/.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...