Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Wygląd Skilli.broni Oraz Zbroi!

kwiatek1333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy Wygląd skilli broni oraz zbroi!

Instrukcja :

-Pobrane pliki podmieniamy w folderze pack.W moim przypadku D:\SpikingRider\ProgramFiles\Client\pack

Download

Skille i Zbroje Pobierz

Bez skana 70 MB

Bronie Pobierz

Skan http://www.virustotal.com/pl/analisis/82b869f39a91c009b40f9ef6a382d19db78e019b0dfab46e7ff8284ce4f9fcc8-1261054684

Przydałyby się jakieś plusiki.To nie jest moje!Ja ich nie stworzyłem.Ja tylko chciałbym aby wasze klienty i nie tylko wyglądały super !

http://www.youtube.com/watch?v=9iDIGVkPEgY

Opublikowano

eh czekam na screeny, zobaczymy co SAM zrobiłeś.Tak sądze że sam

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Up@

Wielkie dzięki skłoniłeś mnie do pobrania skille wyglądają zajebiście.

Zaraz pobiorę i postaram się dać screeny niektórych rzeczy.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Zbroje zjechane z longju99 a co do skilli to tylko do aury jestem pewien ze to z lognju99, więc jak już dajesz zmieniony wygląd skilli broni i zbroji to muglbyś dawac swojej roboty?

Opublikowano

mam cie takie bronie były już na epvp.Nazywały się chyba black edition von coś tam albo podobnie ale na pewno były.

i ze zbrojami zbytnio się chyba też nie napracowałeś.Jak oczywiście są twoje.Nawet ikonek nie pozmieniałeś

i jeszcze jedno ciekawe skąd oni mieli twoje pliki skoro filmik wyszedł przed ich wydaniem

http://www.youtube.com/watch?v=QlhSzZiLVSo

Plagiat?

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Skończcie pisać posty pod tytułem mam Cię , zerżnąłeś itp.

Autor tematu nigdzie nie napisał że to jest jego produkcja.

On tylko pokazał to na forum.

@top Skille bardzo ładne. Szczególnie spodobał mi się wir miecza i stal dla woja. Masz 5*

OMG.TECZA!

Opublikowano

Bardzo ładne skille, a w szczególności silne :DD łap wielkiego +

@ Fajnie bronie na 75 wyglądają

Siemka

Opublikowano

HWANG wyglada jak mundur gornika ... wogole to jest za ciemne ... co jest fajnie zrobioen to skile ... reszta niezabardzo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Longju99 ma z innego serwa ;p

chyba csyt2 ;p bo mam ich clienta pierwszego, a chcialem je zostawic dla siebie do otwarcia mojego serwa

ale dzieki ze dales bo mialem reinstalke

Opublikowano

Skille były na elitepvpers i tak jak bronie.

Była to jedna paczka podobna do tej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oświecę was wszystkich bo żadnej sensownej wypowiedzi na temat tych skilli i zbroji nie widziałem .Owszem te skille i armorki były na l99 ale one nie są ich autorstwa tylko to jest pack z MU ,a bronie sa epvp.de ,więc akurat miał ktoś w sprawie broni rację .

Opublikowano

Najlepsza jest Smocza mmm... pozniej stalka tak jak kolega napisał hwang podobny do munduru gornika

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...