Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lewandowski

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż wydałem na Lewego 55k ale totalnie mnie rozczarowuje.Czy on jest warty w tej Fifie swojej ceny czy to ja tam nim nie umiem grać ?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Tez go mialem ale sprzedalem... Jest to straszny kamien i ciezko sie nim poruszac, ale w glowkach jest bardzo dobry.

Jak na 55k wydane to nie liczyłem że tylko głowki będzie miał dobre,bo mogę sobie Mandzukica za 3k kupić i też będzie miał nawet lepsze główki :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jak chcesz szybkiego, zwinnego i z dryblingiem, to Neymar za 300k (polecam xD). Ale z Bundesligi już lepszy Ałbumejang, jak gram przeciwko Lewandowskiemu, to tylko z główek strzela. Drewno ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Warty tyle nie jest. Strzał z prawej nogi to jego główna cecha, zawsze jak gram przeciwko niemu to moi obrońcy nie mają z nim żadnego problemu chociaż jest droższy niż cała moja drużyna ;p

Opublikowano

Wiec tak wypowiem sie o tym graczu poniewaz uzywam go juz 3miesiace i jest zadawalajacy wiec tak jak zrobic aby byl to gracz dobry?

Po 1

Na ataku partner czyli aubameyang

Po 2

Skrzydla ja mam Reus/Ribery na LP a na PP mam robben/blaszczu

Po 3

Dobry SPO czyli Gundogand

Po 4

Trzeba sie przyzwyczaic do niego i to nie jest tak ze zagrasz 6 meczy i umiesz nim grac jest to zawodnik ktorym trzeba nauczyc sie grac i poznac go

Pozdrawiam

Pomoglem? Daj Like? :3

x

Opublikowano

Nie jest wart.

Lewandowski - Jest to typowy napastnik Dobijający. On strzela tylko na pustaka lub z główek. Marnuje wiele sytuacji podbramkowych oraz nie zawsze dobrze zagra.

Dla mnie jest warty max. 20K

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Nie jest wart.

Lewandowski - Jest to typowy napastnik Dobijający. On strzela tylko na pustaka lub z główek. Marnuje wiele sytuacji podbramkowych oraz nie zawsze dobrze zagra.

Dla mnie jest warty max. 20K

Zalezy ile nim grasz mi sie gra swietnie ;)

Jest jeden minus tego zawodnika to ze strasznegoa farta do slupkow ogolnie moim zdaniem 30k powinien byc wart no ale coz ja gram 3 miechy nim i jestem zadowolony :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...