Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom EUW tak bardzo wysoki ;_;

MaiQQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj będę wstawiał swoje promo z EUW

Sezon 3 Bronze II

Nie jest to mój main, raczej smurf.

Lolking

http://www.lolking.net/summoner/euw/20828690#matches

#1. Mundo tak bardzo ownić

WIN

xidzts.jpg

Fajny build c'nie?

#2. Mundo znowu wygrywać, mundo chyba chcieć więcej

WIN

3pqm7k.jpg

Jak ktoś ma coś do buildu to proszę o poinformowanie mnie i poprawienie. Jeżeli ktoś ma coś do farmy to proszę o wsadzenie sobie palec w dupę i nie odzywanie się. Ciężko się farmi pod wieżą :)

PS Potrafię last hitować jednak ostatnio rzadko mi się to udaje xD

#3. Dogeł robić hau hau i carry'owac mid game

WIN

5n4ys4.jpg

Musiałem wziąć nasusa gdyż zbanowali mi mundo ;_; Na początku zrobiłem 0/2/1 ale jak miałem 200 stacków to zlazłem z topa, zrobiłem 2x double kille na midzie i spushowałem mida dzięki czemu wygraliśmy + uspokajałem atmosferę w teamie (raz czy dwa zdarzyło mi się obrazić amumu jak próbowałem go uciszać i może raz jak prosiłem vayne żeby nie ragequitowała bo "noob team i nie mozemy wygrac gdyz nie defujemy jej w tf"). Farma nasusem może i słaba ale jakbym zszedł później to raczej już byśmy nie wygrali gry.

#4. I dogeł przegrał. Niech mi ktoś tylko powie, że nie da się przegrać przez team... Oczywiście, sam popełniłem kilka błędów ale to co kayle czy leona kuzwa robili...

LOSE

xkzhwb.jpg

Jak na razie kończę, trzymajcie się :)

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

słaba farma, czarno to widzę, buildy też takie sobie -.-

1. Ciężko się farmi jak mając 100 cs idzie się już na mida/bota bo zawsze jak gram to któreś z tych dwóch linii przegrywa

2. Co do buildów to gram z takim z jakim mi się dobrze gra. Tak jak napisałem czekam na propozycję.

3. Wow "-.-" tak bardzo dorośle...

Opublikowano

3. Wow "-.-" tak bardzo dorośle...

Co ma dorosłość do tematu? Grasz jak gówno - cała historia.

Jeżeli poprosisz o wyjaśnienie tych słów, jak najbardziej służę pomocą.

Opublikowano

CS jak smurf z silver 5 xD

Pewnie dlatego, że main konto to silver V na eune ;_;

Co ma dorosłość do tematu? Grasz jak gówno - cała historia.

Jeżeli poprosisz o wyjaśnienie tych słów, jak najbardziej służę pomocą.

Czy ktoś napisał, że dorosłość ma coś do tematu? PS Gram jak gówno bo ogarniam team i im pomagam dlatego mam mala farme? To jest kurwa genialne xD. Jak bede mial 50/0/1000000000000000 i 1 cs vs np. Roccat to też napiszesz, że gram jak gówno?

@Widzę, że na tym forum siedzą "mentalne gimbusy". Coś czuję, że się pożegnamy :)

Opublikowano

Pewnie dlatego, że main konto to silver V na eune ;_;

Czy ktoś napisał, że dorosłość ma coś do tematu? PS Gram jak gówno bo ogarniam team i im pomagam dlatego mam mala farme? To jest kurwa genialne xD. Jak bede mial 50/0/1000000000000000 i 1 cs vs np. Roccat to też napiszesz, że gram jak gówno?

@Widzę, że na tym forum siedzą "mentalne gimbusy". Coś czuję, że się pożegnamy :)

Tak nadal bedziesz gównem bo nie umiesz farmic :)

x

Opublikowano

No, no, pieseł 100 farmy w 32 minucie, nieźle. Ile miałeś stacków? 150? Smurf z brązu czy srebra?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

tak jak juz mowilem silver v.w 1 grze nasusem mialem ok. 400 stackow a w 2 ok. 250. w pierwszej grze mialem albo do wyboru zejscie z linii, albo przegranie. farma nasusem taka jaka jest bo jak juz mowilem musialem zejsc z linii i lasthitowalem tylko z q, nie lasthitowalem z aa (sprobojcie lasthitowac gdy enemy cie caly czas harrasuje a na dodatek midi jungle siedzi na linii 24/7. nie widzieliscie gry wiec sobie hejtujcie, mam na to wyjebane. ps co byscie wybrali - zdefowanie linii (enemy na midzie i bocie pod inhibitorami) a potem wygranie gry czy zdobycie ~100 dodatkowych stackow (badz co badz 400 stackow + trinituy bije bardzo duzo, dodatkowe 200 dmg by mi malo pomoglo) i przegranie gry? gdybym wybral to 2 to byscie pierdolili "jak ty tego nie wycarrowales?". kurwa mac to forum ma tak popierdolonych userow ze szkoda czasu na wchodzenie tutaj. zamknijcie temat i dajcie mi perma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...