Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działają skrypty .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
post-353835-0-18861000-1390687499.png

Siemka,

Nie działają mi skrypty . Zawsze mi wyskakuje to co na ss. I skrypt nie działa . Wgrywałem darmowe [nawet podsyłali mi ludzie tutaj z forum ] I zawsze to co na ss a skrypt nie działa . ; / Proszę o pomoc bd naj .

post-353835-0-13433500-1390729104.png

Opublikowano

Ten komunikat mówi tylko tyle, że nie zadziałał Ci skrypt dla Vipów (bo nie masz pewnie vipa). Użyj darmowego skryptu, pozostałe wyłącz i daj znać.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Ten komunikat mówi tylko tyle, że nie zadziałał Ci skrypt dla Vipów (bo nie masz pewnie vipa). Użyj darmowego skryptu, pozostałe wyłącz i daj znać.

Mylisz się. Skrypt działa, error ten wyświetla się u każdego bez vipa gdyż jest spowodowany błędem we wbudowanym libku. Skrypt działa normalnie ale takie gówno będzie się wyświetlało :P Jeśli jednak skrypt ci nie działa to pewnie jest stary.

Opublikowano

Mylisz się. Skrypt działa, error ten wyświetla się u każdego bez vipa gdyż jest spowodowany błędem we wbudowanym libku. Skrypt działa normalnie ale takie gówno będzie się wyświetlało :P Jeśli jednak skrypt ci nie działa to pewnie jest stary.

Właśnie mi skrypty nie działają . ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...