Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Założenie team MPCforum

Djabelny

Co wy na ten pomysł  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co powiecie na taki klan.Klan nazywa? by si? PPW-Po prostu walcz.

• Tak, fajnie by by?o
      6
    • Nie, nie potrzebne
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idiotyczna nazwa dla klanu MPC. Druga sprawa, wiązało by się to z koniecznością założenia serwera, co też by nie było problemem. Trzecia sprawa, jak widzisz przyszłość takiego klanu ? Nie będzie miało to sensu, gdyż klan będzie istniał tylko na papierze, w praktyce nic się nie będzie działo.

Opublikowano

Np raz na tydzień bd mieli zloty czyli że gracze bd się spotykali na pustym serwie.A co do zrobienia serwera to można się złożyć.Założy się własny serwer Ts

Opublikowano

Wejdzie grupka 5-6 osób na pusty serwer, poczekasz 2 minuty i zaraz randomy będą wchodzić.

Kup serwer to wtedy pogadamy :p

Jeszcze jest coś - wiek.

Nie mam zamiaru siedzieć na ts'ie z pisklakami.

Opublikowano

Gadam jak abi z 5 sposobow na, lecz trochę mam gruby głos jak nwm. Nie gadam piskiem

Opublikowano

Ja powiem tyle inicjatywa nawet ok. tyle ze na dluga ona nie wytrzyma ,a jak wy mowicie wejdzie z 5-6 osob na ts serwer ,a reszta to randomy to po c*uj takie cos. Jakby bylo tych ludzi bylo wiecej nie tylko my aktywni wypaliloby.Bylem w klanie i wiem jak sie przedstawia sytuacja trenini sobie wymisili wtorek,czwartek,piatek,niedziela i jak cie nie ma to wypad bo "nie znasz taktyk" ,a te taktyki c*uja warte co to ja nie wiem gdzie sie skampic? Wlasnie dlatego odszedlem po pierwszym tygodniu po rekrutacji bo wole sobie troche pograc z kolegami niz z jakas patola ktora nic nie widzi tylko gra,gra...itd.

Jezeli sie nie bedziecie czepiac o jakas nieobecnosc przez tydzien-miesiac to bedzie ok. bo dla mnie ustalamy w razie czego w temacie "Dyskuja Konwersacja..." co i jak kiedy wbijamy na serwer i gramy ,a nie jakies piepszone terminy.

Pozdrawiam

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Już jakieś 3 lata temu była taka inicjatywa i nie wypaliło.

Nie będzie pewnie ts-a/

Jak juz to i tak klan musiałby zrobić pewnie ktoś z MPC i klan na pewno musiałby reprezentować nazwą MPC.

Marne szanse.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...