Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy serwer hardcore

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow,chcialbym zadac Wam pytanie. Czy zagralibyscie na nowym serwerze hardcore ? Serwer by byl zrobiony w 100% pod graczy, nie dla kasy. Piszcie swoje propozycje jak chcielibyscie,aby to wygladalo. Z gildiami czy bez ? Premium czy nonpremium ? Piszcie smialo !

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jak @up. Jest ich od groma, lepiej zrób Jaila lub inny ciekawy i oryginalny serwer.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

@up Chcemy zronbic cos unikatowego, innego. Nie jechac na kase jak inne serwery.

@2up Chcemy zrobic cos unikatowego, innego. Nie jechac na kase jak inne serwery.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Bo ja już robię. :c

A tak serio, Ty w wakacje chyba już robiłeś zapowiedź jakiegoś hardcore'a?

Opublikowano

Bo ja już robię. :c

A tak serio, Ty w wakacje chyba już robiłeś zapowiedź jakiegoś hardcore'a?

Zgadza sie,ale mialem problemy rodzinne.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Chcemy przypomniec graczom na czym tak wogole polega hardcore, oczywiscie z dodatkami,ale skupiamy sie nad istota hc.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jak dla mnie tryb Hardcore jest słaby. Bo np. serwer stoi od 1 miesiąca wbija nowy gracz chce pozbierać surowce i zabiją go diaxowi. Nawet jakby była ochrona 30 min dla nowych graczy. Ostanio dużo ich powstaje. Ja bym zagrał np. na jakimś Jailu. Jest ich mało, a przyjemnie sie gra jak ktoś lubi kopać ;).

To tylko moja opinia na temat serwerów Hardcore.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow,chcialbym zadac Wam pytanie. Czy zagralibyscie na nowym serwerze hardcore ? Serwer by byl zrobiony w 100% pod graczy, nie dla kasy. Piszcie swoje propozycje jak chcielibyscie,aby to wygladalo. Z gildiami czy bez ? Premium czy nonpremium ? Piszcie smialo !

Premium z gildiami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...