Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps w Minecraft

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź antywirusa przeskanuj może masz jakieś śmieci , obniż ustawienia graficzne , sprawdź menadżer zadań

Opublikowano

Wiele osób ma problem z klatkami w wersji 1.7.2 / 1.7.4. Nic się nie poradzi, całe gameboostery i ccleanery to SYF i więcej chyba tworzy śmieci ich instalacja niż są w stanie wydobyć dodatkowe zasoby z systemu. Jedyną opcją jest wymiana kompa.

Opublikowano

Wiele osób ma problem z klatkami w wersji 1.7.2 / 1.7.4. Nic się nie poradzi, całe gameboostery i ccleanery to SYF i więcej chyba tworzy śmieci ich instalacja niż są w stanie wydobyć dodatkowe zasoby z systemu. Jedyną opcją jest wymiana kompa.

CCleaner to syf? Z gamebooster się zgodzę, bo gówno daje, ale CCleaner to dobry i przydatny program.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wymiana kompa ? Hahahaha, dobre. :D Lepiej wymień sobie mózg .

Opublikowano

Polecam żeby przeczyścił kompa ccleanerem . Przeinstalował minecrafa , jave . Ustawił mniejsze detale ponieważ karta graficzna mówi sama za siebie .

Opublikowano

Polecam żeby przeczyścił kompa ccleanerem . Przeinstalował minecrafa , jave . Ustawił mniejsze detale ponieważ karta graficzna mówi sama za siebie .

Na czystym MC karta nie powinna być problemem.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Na czystym MC karta nie powinna być problemem.

No myślę że powinna . Zobacz gameplay na tej karcie . Gość ma około 25fps . Chyba że dla was 25fps to nie lagi : ) .

Opublikowano

Karta graficzna za słaba ? Bez przesady, to jest Minecraft . Kompa czyściłem CCleanerem, przeinstalowanie minecrafta i javy coś w ogóle da?

No myślę że powinna . Zobacz gameplay na tej karcie . Gość ma około 25fps . Chyba że dla was 25fps to nie lagi : ) .

Kto Ci powiedział, że ten ktoś ma tam 25 fps'ów ? Gra chodzi mu płynnie, a zobacz sobie na resztę komputera a nie na samą kartę graficzną.

Opublikowano

Gra chodzi mu bardzo płynnie.

W porównaniu do innych programów oczyszczających rejestr ccleaner to moim zdaniem syf. Wszyscy go tak uwielbiają, polecają, a usuwa tak nie wiele, że sama jest instalacja bardziej zapycha system (ale to już moje zdanie) ^^

Karta graficzna nie ma znaczenia w minecrafcie grając na domyślnym txtpack'u i bez modów. W minecrafcie najważniejszy jest procesor, a z pentiuma nic więcej nie wyciągniesz niż te 25 fpsów w 1.7.4.

Możesz próbować instalować ccleanery, gameboostery, mody, przeinstalować minecrafta, skanować na wirusy, ale cholera po co, skoro komputer ma czysty rejestr po formacie...?

Odinstaluj jave 6 i zainstaluj 7 + Optifine - Nic więcej nie pomoże, a jak chcesz tracić czas to instaluj co się da i co polecają ludzie na forum nieznający się w żadnym stopniu na komputerach...

Opublikowano

Gra chodzi mu bardzo płynnie.

W porównaniu do innych programów oczyszczających rejestr ccleaner to moim zdaniem syf. Wszyscy go tak uwielbiają, polecają, a usuwa tak nie wiele, że sama jest instalacja bardziej zapycha system (ale to już moje zdanie) ^^

Karta graficzna nie ma znaczenia w minecrafcie grając na domyślnym txtpack'u i bez modów. W minecrafcie najważniejszy jest procesor, a z pentiuma nic więcej nie wyciągniesz niż te 25 fpsów w 1.7.4.

Możesz próbować instalować ccleanery, gameboostery, mody, przeinstalować minecrafta, skanować na wirusy, ale cholera po co, skoro komputer ma czysty rejestr po formacie...?

Odinstaluj jave 6 i zainstaluj 7 + Optifine - Nic więcej nie pomoże, a jak chcesz tracić czas to instaluj co się da i co polecają ludzie na forum nieznający się w żadnym stopniu na komputerach...

Chłopie, ja mam Pentiuma, tyle, że G2030 i mam z Optifine'm po 250-400 FPS'ów, więc o co Ci chodzi ? Wcześniej miał po 150-250, a teraz po 40 ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...