Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skrypt na sklep od Platnosci-online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobralem skrypt sms premium od platnosci-online umiescilem go na swojej stronie.

icraft.pl/sklep

Dodalem usluge itd, skonfigurowalem pliki pod swoje konto na portalu platnosci.

Jednak gdy wejde w Konsola i sprobuje cos wpisac to wyskakuje taki komunikat:

Gdy wyslalem SMS dla testu i wpisalem go w wyznaczonym miejscu to wyskoczyla tylko biala strona i nic :/

Warning: require(../include/MinecraftRcon.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u126792197/public_html/sklep/admin/debugconsole.php on line 31 Warning: require(../include/MinecraftRcon.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u126792197/public_html/sklep/admin/debugconsole.php on line 31 Fatal error: require(): Failed opening required '../include/MinecraftRcon.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u126792197/public_html/sklep/admin/debugconsole.php on line 31

Nie do konca wiem co wpisac w port RCON.

Czy mial ktos podobny problem? Nie wiem jak sie do tego zabrac :)

Opublikowano

Jak dałeś rcon na true to port sam ci się powinien zrobić (ja tak miałem), tylko oczywiście po resecie.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Ściągnij notepad ++ wbij w debugonsole.php i sprawdź linie 31 i w minecraftrcon.class.php i też 31 linie sprawdź

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

minecraftrcon.class.php 31 linia:

$this->Disconnect( );

debugonsole.php 31 linia:

require('../include/MinecraftRcon.class.php');

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...