Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magiczny sposób na wygrywanie rankedów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam jedno pytanie.

Próbowałem botów do katariny, akali, ryze auto adc i jestem w brązie.

Tak w brązie. Co z tego że na tych skryptach robię super combo jak przeciwnicy mnie też zabijają, bo team się nie wbija albo wbija i giną, a ja razem z nimi.

Nie ma żadnej różnicy w wygranych/przegranych grając na bocie i bez. Ta sama sytuacja i wszystko zależy od tego jak zagra team ( nie o feedowanie chodzi, ale teamfighty).

Jak to jest, że jedna drużyny wygrywa, a druga przegrywa? Jaki jest ten magiczny sposób na wygrywanie rankedów? Powiedzcie mi, bo boty nic nie dają.

Opublikowano

A co myślisz że dzięki botom staniesz kimś ?

Jak trafiłeś do brązu to znaczy że na niego własnie zasługujesz -.-

Zwalanie na team mnie trochę śmieszny no ale cóż xD

W sumie powiem ci że jak dla 4fun grałem na brązach to na 30 gier przegrałem tylko 1 : )

Opublikowano

A co myślisz że dzięki botom staniesz kimś ?

Jak trafiłeś do brązu to znaczy że na niego własnie zasługujesz -.-

Zwalanie na team mnie trochę śmieszny no ale cóż xD

W sumie powiem ci że jak dla 4fun grałem na brązach to na 30 gier przegrałem tylko 1 : )

Wiem, że zasługuję na taką dywizję w jakiej jestem, ale przecież ludzie wychodzą z brązu do diamentów potrafią i powiedz mi jak?

Trzeba kupować itemy na dmg czy tanka. Grać na fragi czy tylko na niszczenie wież. Proszę udziel poradnika takiemu brązowi jakiemu jestem, bo nie chcę być w brązie.

Opublikowano

Poradnika ci nie napiszę bo nic nowego nie wymyślę xD

Wiesz wydaje mi się że wystarczy tylko trochę pomyśleć i nawet do golda dasz radę się wybić w sumie na nordicu to nawet do diamentu bo dywizje które riot wprowadził są strasznie śmieszne bo każdy może się wybić to działa tak że wygrywasz /przegrywasz i jesteś do przodu i tak lecisz cały czas : )

Co do itemów to no zależy od gry kupujesz to co ci jest potrzebne brakuje ci dmg kupujesz dmg etc

Co do fragów i wież powiem ci tak że liczą się tylko push nie liczy są kille bo wkońcu wygrywasz pushując ;P

Nie wiem jak coś to mi pisz pw to jak będę miał czas to możemy pograć duo ^ ^

Opublikowano

Wiem, że zasługuję na taką dywizję w jakiej jestem, ale przecież ludzie wychodzą z brązu do diamentów potrafią i powiedz mi jak?

Trzeba kupować itemy na dmg czy tanka. Grać na fragi czy tylko na niszczenie wież. Proszę udziel poradnika takiemu brązowi jakiemu jestem, bo nie chcę być w brązie.

Ja Ci powiem jak to zrobić. Oprócz bola trzeba używać jeszcze czegoś... Mózgu! Jak grasz np. Katariną to nie wbijaj się pierwszy, czekaj aż wejdzie tank i zacznie się tf a potem zabijaj wszytko. Skrypty na combo to tez nie jest wszytko, musisz dobrać takie które są przydatne dla Ciebie a nie dla kogoś kto tak napisał. Zacznij tez przywiązywać większą wagę do ustawień skryptów gdyż to także ma ogromnie znaczenie :)

Opublikowano

Ja Ci powiem jak to zrobić. Oprócz bola trzeba używać jeszcze czegoś... Mózgu! Jak grasz np. Katariną to nie wbijaj się pierwszy, czekaj aż wejdzie tank i zacznie się tf a potem zabijaj wszytko. Skrypty na combo to tez nie jest wszytko, musisz dobrać takie które są przydatne dla Ciebie a nie dla kogoś kto tak napisał. Zacznij tez przywiązywać większą wagę do ustawień skryptów gdyż to także ma ogromnie znaczenie :)

Lepiej gdyby wchodził tylko wyczyścić po całym tf'ie, będzie mu łatwiej. Polecam też skrypt Stun Alert, oblicza ilość cc u enemy.

Opublikowano

Lepiej gdyby wchodził tylko wyczyścić po całym tf'ie, będzie mu łatwiej. Polecam też skrypt Stun Alert, oblicza ilość cc u enemy.

Tutaj się z tobą nie do końca zgodzę ponieważ czyszczenie mija się trochę z carrowaniem, chyba że masz na myśli robienie tego w tych wczesnych tf'ach żeby podłapać feeda :P

Opublikowano

Jesteś w takiej dywizji na jaką zasługujesz. Musi grać i grać i jeszcze raz grać, nie wyjdziesz w jeden dzień. ;)

Opublikowano

Tutaj się z tobą nie do końca zgodzę ponieważ czyszczenie mija się trochę z carrowaniem, chyba że masz na myśli robienie tego w tych wczesnych tf'ach żeby podłapać feeda :P

No tak, przecież potem jak wejdzie w 3 i zrobi triple w sekundę to pójdzie surr ;)

Opublikowano

Siemanko.

Mam jedno pytanie.

Próbowałem botów do katariny, akali, ryze auto adc i jestem w brązie.

Tak w brązie. Co z tego że na tych skryptach robię super combo jak przeciwnicy mnie też zabijają, bo team się nie wbija albo wbija i giną, a ja razem z nimi.

Nie ma żadnej różnicy w wygranych/przegranych grając na bocie i bez. Ta sama sytuacja i wszystko zależy od tego jak zagra team ( nie o feedowanie chodzi, ale teamfighty).

Jak to jest, że jedna drużyny wygrywa, a druga przegrywa? Jaki jest ten magiczny sposób na wygrywanie rankedów? Powiedzcie mi, bo boty nic nie dają.

jak zaczynalem grac rankedy bylem unranked

http://www.lolking.net/summoner/eune/37044469#matches

co do magicznego sposobu, TEAMPLAY... grasz na jungli, oddawaj adc fragi, miderowi blue, nie bierz squishy postaci do jungli, graj czasami supporta, bo wszystkie bronziaczki chca MID, TOP

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

A ja ci powiem tak, brązy nie ogarniają tanich postaci. Dosłownie. Zagraj masterem - zownisz. Kayle - zownisz.

Polecam Ci granie takim setupem:

Kayle - mid

Rengar - Solo/Jungle

Darius- Solo/Jungle

Sivir/Jinx - ADC

Leona - Support

Naprawdę łatwo wygrasz nie wbijając pod turreta, a będąc junglerem oddawaj kille tym co są na linii, ty ich nie zabieraj, najedz się asystami :P

Mnie właśnie z Silvera V w nowym sezonie wywaliło do Bronze III i w jeden dzień jestem Bronze II i 25 LP :D. 8 win streak ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...