Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jaką postać ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,szukam nowej postaci do mainowania.
Aktualnie gram akali jest to mój main.
Gram nią jakieś pół roku i śmiało mogę powiedzieć ,że jeszcze nigdy nie przegrałem mida grając soloq.
Mam nią zwykle statystyki 30/5 ~ 40/10 ,lecz najgorsze jest to ,że potrafię nią tylko zabijać.
Od lepszych kolegów słyszałem ,że nie umiem się pozycjonować. Szukam postaci ,która by nie tylko zabijała ,ale i można nią było kierować gry. Bardzo trudno jest grać soloq. Doradźcie mi postać ,która by była ciekawa (żeby mi się nie znudziła) i ,żeby była dosyć trudna ,ale gdy się ją opanuje można by było kosić lepiej od akali ,jednakowo przy tym być pomocnym dla team'u. Doradźcie mi też ,czy nie lepiej pozostać przy akali ,bo gram nią świetnie i np. znaleźć osobę ,która byłaby równie dobra inną postacią np. na jungli czy znaleźć inną postać i grać dalej solo.
Z góry dziękuje.

Opublikowano

Skoro piszesz na jungli to polecę ci Vi, bardzo przyjemny, tankowaty i pomocny champion

• burst
  • dobre 1 vs 1
  • tanky
  • %hp co 3 hit z W
  • świetne ganki po 6 lvl
  • dociągnięcie z 2 skilli
  • lekki odrzut z Q
  • podrzucenie
  • łatwa farma/campy z E
  • jungle/top
  • tarcza z pasywa

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...