Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl Xamaro Kilka słów o serwerze i ekipie

Xamaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

73195261131856062588.png

Witam wszystkich użytkowników MPCForum.pl chcę ukazać wam zdolny team serwera Deliner.pl

No więc tak na początek przedstawię wam umysł Administratora serwera który zamierzał kupić u mnie

Prezentacje graficzną :)

Cała rozmowa zaczęła się gdy napisał do mnie i chciał zakupić prezentację kwota za prezentacje serwera

tak jak mówiłem wyniosła 30zł Wszystko ugadaliśmy więc dlaczego nie zrobić prezentacji

Warunki Jakie podałem były iż wyślę 20% Prezentacji po ukończeniu 100% , lecz całą prezentacje pokaże znakiem wodnym czyli zabezpieczeniem a po otrzymaniu przelewu wyślę paczkę bez znaku(Zabezpieczenia)

A Tu na to wspaniały Administrator twórca serwera Deliner zaczął negocjować ze mną z ceną

Pod koniec gdy już kończyłem 100% prezentacji napisał iż może dać 10zł O_o

No więc nie zgodziłem się więc zaczął proponować inne warunki negocjacji pierw prezentacja bez zabezpieczenia a pozniej kasa 30 zł (Ale dlaczego już 30 jak przed chwilą schodziłeś z ceny do 10)

I TUTAJ WPADŁ NA WSPANIAŁY PLAN NAPISAĆ KOMENTARZ

ppzqix.jpg

który bardzo mnie śmieszy

a i jak mogę mieć osiedle skoro mieszkam na wsi :) Po napisaniu komentarza napisał mi na gg

wiadomość ,że daje 100% prezentacji potem kasa albo wgl nie chce :)

Tak do komentarza nie będę się tłumaczył bo nie mam z czego osoby które współpracowały lub jeszcze współpracują wiedzą ze to śmieszne .

W Razie jakiśkolwiek wątpliwości co do mojej uczciwości możecie śmiało się kontaktować z serwerami dla których współpracowałem

Cavis.pl

Waternox.pl

Empire of Metin

Avestia.pl

A Tutaj urywek prezentacji :)

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/at/n5/yn/evt6zx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...