Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy horror.

`Lother✔

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądanie reprezentacji polski w piłce nożnej. ;_____; A tak serio to praktycznie żaden mnie nie straszył, ponieważ prawie w ogóle nie oglądam tego gatunku. :D

Opublikowano

Oglądanie reprezentacji polski w piłce nożnej. ;_____; A tak serio to praktycznie żaden mnie nie straszył, ponieważ prawie w ogóle nie oglądam tego gatunku. :D

To na chuj odpowiadasz debi** ..

Moze world war z? nie jest straszny zbytnio ale efekty świetne ,lub coś piły pechanicznej

..

Opublikowano

Jakby spojrzeć w pamięć to trudno znaleźć jeden z straszniejszych, oglądałem ostatnio Obecność, który utkwił mi w pamięci i był naprawdę niezły ;)

Opublikowano

Według mnie horror nie musi straszyć, obejrzyjcie sobie Ludzką stonogę 2, przyszywanie ludziom warg do czyiś pośladków to w tym filmie pikuś.

Najbardziej popierdolony film jaki oglądałem. Ludzie, którzy mają słabe nerwy proszeni są nie oglądać tego filmu. 8S

Opublikowano

To na chuj odpowiadasz debi** ..

Moze world war z? nie jest straszny zbytnio ale efekty świetne ,lub coś piły pechanicznej

Od razu musisz wyzywać polaczku? Nie musi w tym temacie być napisane tylko jaki najstraszniejszy, więc jak nie podoba Ci się moja odpowiedź to proszę Cie omiń to albo wyjdź z forum...

Opublikowano

Obecność, reszta to typowe upierdalanie części ciała i przyszywanie ich to własnych trzewi.

Opublikowano

Z tych nowszych zdecydowanie "Obecność"

Z tych starszych :

Egzorcyzmy Emily Rose

Smakosz

Droga Bez Powrotu

Lustro/Lustra

Klątwa

The Ring

Halloween

Koszmar z Ulicy Wiązów

Nie wiem jak "film" Paranormal Activiti można nazywać horrorem :D

Jak dla mnie bardziej chujowego filmu nie było.To już Kac Wawa lepsze :D

Opublikowano

Jak dla mnie "The Ring". Jednak wyłącznie pierwsza część (bez znaczenia, czy japońska czy amerykańska, obie są dobre :D).

Opublikowano

Czemu wy sie jaracie tą Obecnością? Nic w tym "strrasznego" nie ma, można się pośmiać i tyle.. The Ring to już w ogóle klapa, a ludzka stonoga średnia jest, nawet można jeść przy tym, tzn. kto co woli : p

73685633822473628956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...