Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS U2] Problem z graniem przez LAN

Pan Ziemniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam oryginalną wersję NFS U2.

Na starym PC można było grać przez LAN z kolegą. Ale tamten sprzęt mi nie wystarczał więc zakupiłem PC z dużo lepszymi częściami itp. wszystko nowe. No i z kolegami nie mamy co robić teraz wiec wpadliśmy na pomysł żeby zagrać razem w NFS U2. Ściągnąłem US patch'a , wszystko porobiłem tak jak wcześniej. Wchodzę w LAN>Host LAN Server>(wpisuje nick)>Lobby>I pisze mi takie coś "You have lost your connection to the EA Server. Please make sure your network adaptor and network cable are plugged in. Would you like to reconnect?" I jest albo RETRY albo CANCEL. Jak klikam RETRY pojawia się to samo a jak CANCEL wywala mnie na sam początek do LANu. Ma ktoś jakieś pomysły?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba uruchomić jako administrator i zmienić coś w pliku server.cfg ( o ile dobrze pamiętam skasować ostatnią linijkę lub coś w tym stylu )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Dzięki wielkie. Antywirus i zapora nie miała nic wspólnego z tym problemem. Uruchomienie przez administratora załatwiło cały problem. Nie wpadłem na ten pomysł na początku, dzięki za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...