Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kickanie z serwera.

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój brat ma trochę słaby komputer i gdy próbuje wejść na serwer to pasek już jest przy końcu i wtedy dostaje kicka za to że za długo wchodził.

Próbuje wejść na najniższych ustawieniach i nic to nie daje, jest jakiś sposób żeby przedłużyć ten czas?

Opublikowano

Nie ma opcji wydłużyć czasu ładowania. Możesz jednak spróbować użyć Game Booster, ale nie sądzę, żeby mogło to pomóc.

Też nad tym myślałem, tylko nie chciałem tego używać, bo bałem się że dostanę bana za hacki.

Spróbuję i dam edit czy pomogło.

Opublikowano

Też nad tym myślałem, tylko nie chciałem tego używać, bo bałem się że dostanę bana za hacki.

Spróbuję i dam edit czy pomogło.

Game Booster to nie hack :) tylko podobno jest uważany przez PB jako hack bez sensu

a i co do ustawień możesz jeszcze ustawić rozdzielczość ekranu w ustawieniach gry na mniejszą )

nie pobieraj Game Booster pobierz Razer Game Booster :) mi on pomógł a zwykły game booster mi nic nie dawał Link- http://www.dobreprogramy.pl/Razer-Game-Booster,Program,Windows,26748.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...