Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Warrock Download

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś by mógł mi dać upload gry Warrock spakowanej do .rar tak bym rozpakował i od razu mógł grać? Chce wszystko pobrać w jednym pliku nie czekając potem na aktualizację i inne rzeczy tego typu.

Opublikowano

Przecież to wyjdzie na to samo... Aktualizacje też ważą i będziesz pobierał tyle samo co normalnie. Do tego upload zajmie komuś o wiele więcej czasu niż gdybyś sam to pobrał z głównego hostingu. Na prawdę lepiej pobrać normalnie :)

Opublikowano

Zanim ktoś ci t o wrzuci to zdążysz pobrać i zainstalować normalnie. Przy okazji wtedy będzie działało odpalanie poprzez stronę.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ale chce pobrać to przez telefon, a żeby pobrać Warrocka trzeba programem to pobierać.

Opublikowano

Ale chce pobrać to przez telefon, a żeby pobrać Warrocka trzeba programem to pobierać.

Powiedz jak wygląda dokładniej sytuacja, jeśli nie chce pobierać całego GIGA na telefon to pobierz samą instalkę WarRock'a i potem wrzuć ją na jakiegoś PC.

Nikt Ci raczej mimo to nie wrzuci :x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Powiedz jak wygląda dokładniej sytuacja, jeśli nie chce pobierać całego GIGA na telefon to pobierz samą instalkę WarRock'a i potem wrzuć ją na jakiegoś PC.

Nikt Ci raczej mimo to nie wrzuci :x

Ja chce pobrać całego warrocka na telefon i na kompa wrzucić, ale nie mogę tego zrobić gdyż na stronie jest pobieranie i mi telefon tego typu pobierania nie obsługuje. Najlepiej jak by był na jakimś hostingu bądź stronce gdzie instalacja uruchamia się w przeglądarce, a nie na stronie WR.

Pytanie poboczne: nadal są lagi i cheaterzy?

Opublikowano

Ja chce pobrać całego warrocka na telefon i na kompa wrzucić, ale nie mogę tego zrobić gdyż na stronie jest pobieranie i mi telefon tego typu pobierania nie obsługuje. Najlepiej jak by był na jakimś hostingu bądź stronce gdzie instalacja uruchamia się w przeglądarce, a nie na stronie WR.

Pytanie poboczne: nadal są lagi i cheaterzy?

1. A dlaczego chcesz pobrać na telefon i potem wrzucić na komputer? Nie możesz pobrać na komputerze samej instalki i potem na telefon i potem na komputer? o.OxD

2. Krótkie pytanie to i krótka odpowiedź- lagi i cheaterzy są, mniejsza ilość ale są.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1. A dlaczego chcesz pobrać na telefon i potem wrzucić na komputer? Nie możesz pobrać na komputerze samej instalki i potem na telefon i potem na komputer? o.OxD

2. Krótkie pytanie to i krótka odpowiedź- lagi i cheaterzy są, mniejsza ilość ale są.

Chce pobrać na telefonie, by włączyć i zostawić.

Podasz stronę gdzie pobiorę normalnie?

Opublikowano

Chce pobrać na telefon by wrzucić potem z telefonu na kompa i grać na kompie :D

Próbowałem pobrać na telefon warrocka z nexona i softonica... niestety tak się nie da, musiałby ktoś faktycznie wrzucić na upload...

Masz takie możliwości:

• Pobrać na jakimś komputerze samą instalkę NEXONA ważącą 9.6 MB, zwaną NexonEU_installer.exe, wrzucić ją z komputera na telefon... potem na ten komputer który chcesz wrzucić instalkę i zainstalować całego WR, aczkolwiek ja nie widzę sensu :_:
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...