Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompozycje teamu

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś wzór na kompozycję teamu? np. czy taki team jest dobry?

Jungle - Lee sin

Top - Dr.Mundo

Mid - Yasuo

Support - Janna

ADC - Vayne

Opublikowano

No dobry, czemu nie?

Nie ma jednego wzoru, ważne aby było sporo cc, escape, mobilność itp.

Dobre połączenia to np.:

Leona, Jinx, Mundo, Shyvana, Ziggs

Opublikowano

Na topa byłby dobry Aatrox. Ma świetne combo do Yasuo. Aatrox skacze w przeciwników, a Yasuo używa ulta = GG

Do ADC polecam Jinx albo Luciana, Vayne jest jest spoko.

Inne dobre combo to Annie + J4 + Leona, polecam.

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Jungle Shyvana, byłaby lepsza, gdy używa ulta yasuo też może ultować. Na suppa bardziej polecam leone. Ew. można swapnąć shyvane z mundo i mundo jungle, shyvana top.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja bym polecił jakiś skład ze sporą ilością Aoe I cc:J4/heca/amumu/sejuani+kata/orianna/fiddle/gragas/ziggs+annie/blitz/leona+jinx/ez/mf+yorick/malp/wukong/shyvana/jax/kennen/ i wiele, wiele innych kombinacji.

Opublikowano

Kombinowac mozna na wiele roznych sposobow, ja dzisiaj gralem mecz samymi adc + 1 tank (jinx,vayne,lucian,mf, + mundo). Jak mf zaje*ala ulti w tf to masakra, vayne rozebrala tanka i enemy zanim zdazyli podejsc do nas to juz lezeli :)

Ja polecam support tank (np. Leona) jungle ad (np. Master yi (ganki moze nie sa jakies pro ale sie go dobrze zlozy, to dziala cuda)) top tank (np. Garen, mundo) mid ap z cc i adc vayne (tanki w kilka sekund klekaja).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...