Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] na początek i ulti

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 pytania. Dlaczego u Garena raz ulti działa, a raz w ogóle nie działa? Jest to bardzo denerwujące... Mam 2 miejsca na pieczęć, 2 miejsca na znak i jedno na glif. Co wsadzić na początku gry? Gram Garenem na razie.

Opublikowano

Runek narazie nie kupuj bo masz tier 1. Runy najlepsze są tylko i wyłącznie tier 3 dostępne od 20 lvl, więc się musisz wstrzymać. Garena ulti nie wiem dokładnie o co tutaj chodzi.

Opublikowano

Po prostu jak przeciwnik ma mało hp to chce go zabić ulti, więc klikam R i na przeciwnika prawym i ulti się nie aktywuje... I stąd pytanie dlaczego ulti w 90% przypadkach nie działa?

Opublikowano

Po prostu jak przeciwnik ma mało hp to chce go zabić ulti, więc klikam R i na przeciwnika prawym i ulti się nie aktywuje... I stąd pytanie dlaczego ulti w 90% przypadkach nie działa?

A to nie lewym się skille puszcza? Sam nie wiem bo gram na smarcastach i sam teraz nie wiem nawet czym się chodzi xD

Opublikowano

Polecam Ashe, WW, Katarinę, Sorakę, Nunu, Annie. (szczególnie te, które są po najniższej cenie).

Jeśli ulti nie masz na smartcastach, to klikaj nie prawym, a lewym przyciskiem myszki :O

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Co to smartcasty? Ale wczoraj normalnie klikałem prawy i działało bardzo dobrze. Ja to bardziej taki waleczny w grach jestem i w lolu też, więc Soraka odpada. :D WW? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...