Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupowac PS3?

Serumexior1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zależy od funduszy.

PS3 jest dosyć tani.Za ok 1000 zł kupisz bardzo dobry zestaw.Na PS4 musisz wydać 2000 zł i zestaw będzie ubogi.

Gry na PS3 są już tanie i jest ich bardzo dużo.Gry na PS4 są drogie i jest ich bardzo mało

Opublikowano

słuchaj jak nie masz siana to kupujesz tam zestawik za 1700zł ps4 z 2 padami i kamerką i grą, jednego pada sprzedajesz za 2 stówki kamerke podobnie i wychodzi ci sam ps z jednym padem i grą za 1300zł :)

Opublikowano

wiesz wszystko czas pokaże ale jak dotąd odnotowano tylko sprzedaż wadliwych konsol przedpremierowych po czym je wymienili jak sie nie myle miały problem z przesyłaniem obrazu do tv.

A co do teraz to obczaj w necie jakoś nie zauważyłem żeby się jakoś bardzo psuła i nikt o tym tak nie pisze

Opublikowano

NIE opłaca sie!!!

@up

jakieś argumenty czy jesteś kolejnym człowiekiem który ma odpowiedź "nie, bo nie"?

Jeśli już coś chcesz napisać na tym forum to z głową i rozwiń wypowiedź chyba, że dalej tkwisz w epoce kamienia łupanego.

Opublikowano

Jak najbardziej opłaca się kupić jeżeli masz tyle kasy. Ostatecznie jak wyjdzie nowa wersja typu slim to sprzedaż starą konsole i kupisz tą nowszą wersje. A co do gier to zawsze jest PS+ ^^.

Pomocnik
Opublikowano

@up

jakieś argumenty czy jesteś kolejnym człowiekiem który ma odpowiedź "nie, bo nie"?

Jeśli już coś chcesz napisać na tym forum to z głową i rozwiń wypowiedź chyba, że dalej tkwisz w epoce kamienia łupanego.

Btw thx dla nadgorliwej moderacji za warna.

Nie opłaca się kupować ps3 lepiej kupić ps4, po co płacić kupe kasy na starą konsole? chyba że zainwestujesz w używkę z działającym emulatorem poprzedniczek wtedy sie opłaca.

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca a to, że wyszła ps4 to na plus bo staniały ps3. W końcu co z tego, że wyszła 'nowa generacja' skoro nie miałeś wcześniej ps3 i nie zagrałeś choćby w ekskluzywy? Mnóstwo gier na cb czeka ^^

btw. a może pomyśl o xbox'ie ? ^^

@up

Tak, niech kupi ps4 na które jest parę gier i to po ~250zł(bez promo) . . .

Pomocnik
Opublikowano

Pewnie, że się opłaca a to, że wyszła ps4 to na plus bo staniały ps3. W końcu co z tego, że wyszła 'nowa generacja' skoro nie miałeś wcześniej ps3 i nie zagrałeś choćby w ekskluzywy? Mnóstwo gier na cb czeka ^^

btw. a może pomyśl o xbox'ie ? ^^

@up

Tak, niech kupi ps4 na które jest parę gier i to po ~250zł(bez promo) . . .

Różnica w cenie jest na tyle mała że lepiej dopłacić i mieć coś z przyszłością albo brać używkę ps3.

Opublikowano

No bardzo mała, daj mi linka do ps4 która kosztuje ~8stów bo ps3 można już dostać za 5-6stów nówkę a używki za tyle samo z większym zestawem.

Opublikowano

rozbawiłeś mnie koleś hahaha po co komu od razu ss z takimi bajerami???

ostatnio widziałem wersje Slim dysk 320gb za 650zł i do tego na gw przez rok, więc nie wyskakuj tutaj z konsolą za 1,4tysie.

porządne ps3 dostaniesz w granicach 600-700zł i to jeszcze z grami jak dobrze trafisz.

Używaną natomiast możesz dostać nawet w granicach 500zł, więc trochę cię poniosło z tymi cenami.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam. Sam kilka dni temu kupiłem ps3 za 1300 zł (racja dość dużo ale w dodatku move z 2 kontrolerami oraz 4 gry 2 move 2 na pada (uncharted 3 i gta 5, oraz 500 gb dysk)

Pozdrawiam i za błędy przepraszam pisane z komórki

Opublikowano

SS jest dużo awaryjnie (chodzi przede wszystkim o zacinanie się gier) Ja bym ci polecał kupić zwykłego slima :) za 500-600 zł z dobrymi gram :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Counter123, możesz mi wyjaśnić, jakim cudem mogą się zacinać gry jak wszystkie wersje posiadają te same bebechy? tyle, że różnią się wyglądem, wielkością i wagą...

Posiadałem dwie wcześniejsze wersje, a obecnie posiadam Super Slim i żadna z gier mi się nie zacina

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

SS jest dużo awaryjnie (chodzi przede wszystkim o zacinanie się gier) Ja bym ci polecał kupić zwykłego slima :) za 500-600 zł z dobrymi gram :)

Masz SS i zacina ci się coś ?

Jak nie to zapewne wszystkie te informacje posiadasz od wujka Google

Jak tak to oddaj na gwarancje bo masz wadliwy sprzet :)

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...