Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy OTS Dragon Ball

shitus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na niedawno otwarty server ots DBGO !

EXP rate x 500 !!!

Po rebornie 6 niepowtarzalnych transformacji nie wymagających premium !!

Fuzje !

Wiele spelli !

Duża mapa zawierająca kilka planet !

Miła i pomocna administracja !

Wszystko czego fan Dragon balla mógł by żądać !!

strona www :

http://87.199.36.225/news.php

post-745546-0-93086500-1390663085.png

post-745546-0-65261600-1390663131.png

post-745546-0-68291400-1390663151.png

Opublikowano

Na fury jest specjalny quest na planecie multi world.

Pozdrawiam admin Arkan :D

jest jakieś spolszczenie ?? będę grał 1 raz i nie wiem wgl o co kaman ;p ktoś by pomógł w grze ? będę około 21

Opublikowano

wątpię, nawet nie wiem gdzie brać misje, expić na danym lv itp

skąd wziąć swój ekwipunek ?? bo nie mam gdzie wkładac rzeczy

czemu nie mogę odpowiedzieć normalnie tylko na czyjąś odpowiedź ?

Opublikowano

skąd wziąć swój ekwipunek ?? bo nie mam gdzie wkładac rzeczy

czemu nie mogę odpowiedzieć normalnie tylko na czyjąś odpowiedź ?

i jakie są moce dla songokana proszę o wypisanie all mocy i jak sie przemienić PLIS

Opublikowano

aktualnie gram, expie sobie jest ciekawie jak na 30-40 graczy da rade i bylo by ciekawie ale nie podoba mi sie ACC maker poniewaz to standardowy nicaw + nawet nie ma edytowanych vocationow, przydaly by sie jakies poradniki na temat questow i informacja dot. reborna np. jaki jest max lvl poniewaz pytalem sie w grze to jedni mowia ze nie ma maxa a inni ze 1400, gdzie robi sie reborna itd.

serwer moze byc ciekawy ale nie potrzebnie hostujecie go jesli nie jest skonczony poniewaz ten nieprofesjonalizm odstrasza graczy poniewaz mysla ze to kolejny serwer DB ktory postoi 2-3 dni :)

Opublikowano

aktualnie gram, expie sobie jest ciekawie jak na 30-40 graczy da rade i bylo by ciekawie ale nie podoba mi sie ACC maker poniewaz to standardowy nicaw + nawet nie ma edytowanych vocationow, przydaly by sie jakies poradniki na temat questow i informacja dot. reborna np. jaki jest max lvl poniewaz pytalem sie w grze to jedni mowia ze nie ma maxa a inni ze 1400, gdzie robi sie reborna itd.

serwer moze byc ciekawy ale nie potrzebnie hostujecie go jesli nie jest skonczony poniewaz ten nieprofesjonalizm odstrasza graczy poniewaz mysla ze to kolejny serwer DB ktory postoi 2-3 dni :)

mi się gra podoba jest 220 lv, gram 1 raz, gra fajna, lecz przemiany są zbyt szybko na 200 lv mam już all przemiany songokanem

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...