Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złote obramowanie - kill, dead, win.

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czasami widuję osoby, które mają złotą otoczkę w okół obrazka, ze swoją postać. Też to ma z tym, że inni np. mają jeszcze pokazane ile daną postacią mają zwycięstw, killi i deadów. Od czego to jest zależne? Od skina, czy od osiągniętego Master Level?

Pozdrawiam. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Złotą ramkę dostajesz po osiągnięciu 1 master lvl,a tą lepszą,z obramowaniem i liczbą kili/asyst/winów po zakupieniu goldena.Legendary ma jeszcze lepsze obramowanie,a jak wbijesz X master na danej postaci i nie będziesz miał goldena,będziesz miał również to obramowanie,lecz bez statystyk.

Opublikowano

a jak mam goldena i wbije x mastery to lepiej nosisc goldena skina czy legendary i beede mial wtedy statystyki na legendarnym?

Opublikowano

To nie ma różnicy,nawet jak zagrasz raz goldenem,a potem będziesz grał innym skinem np. Heavy Metal do Thora,to i tak będziesz miał te staty(oczywiście tylko na tej postaci).

Opublikowano

aa mam pytanie, oplaca sie bardziej zbierac te 15k na goldeny czy lepiej 9.500 na te inne skiny? bo kupilem do chronosa a zastanawiam sie czy zamiast tego nie byloby lepiej kupic time lorda skina i potem szybko do innej postaci?

Opublikowano

aa mam pytanie, oplaca sie bardziej zbierac te 15k na goldeny czy lepiej 9.500 na te inne skiny? bo kupilem do chronosa a zastanawiam sie czy zamiast tego nie byloby lepiej kupic time lorda skina i potem szybko do innej postaci?

to zależy jakiego skina ty chcesz ale jak na moje to lepiej te za 9.500

Opublikowano

na twoje tzn jakie ? nie no fajne sa goldeny ale sam nie wiem czy zbierac znowu az 15k czy tylko 9.500

Opublikowano

Według mnie jak już się decydujesz na kupno skina za favory (czy to ten za 9.5 czy goldeny) lepiej wybrać tą drugą opcje. Zawsze masz te statystki przy karcie logowania gry, jest to w pewien sposób urozmaicenie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

a jak mam goldena i wbije x mastery to lepiej nosisc goldena skina czy legendary i beede mial wtedy statystyki na legendarnym?

Lepiej legendarny #swag Kupuj golden skiny, niech mają butthurt że się dorobiłes. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...