Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mod pokazujący czy przeciwnik przeładowuje?

spirytusik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takich rzeczy, ale są za to ile przeładowuje ;) Po wystrzale będziesz wiedział, ile bezpiecznie możesz mu wsadzić pestek.

Opublikowano

Nie ma takich rzeczy, ale są za to ile przeładowuje ;) Po wystrzale będziesz wiedział, ile bezpiecznie możesz mu wsadzić pestek.

Poproszę o link.

Opublikowano

Ah, myślałem, że samo wyświetlanie informacji ile przeładowuje.

Jednakże dziękuję.

Można raczej przerobić infopanel, aby była tylko informacja o czasie przeładowania.

Opublikowano

Praktycznie każdy celownik(z wyjątkiem defaultowego) wyświetla czas reload'u wroga, te bez tego są nieużywane bo to bardzo przydatna funkcja. Np. tutaj

http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/

jest kilkanaście celowników i większość pokazuje czas reload'u.

Należy jednak pamiętać że czas może ulec znacznemu wydłużeniu/skróceniu przez: BiA, dosyłacz, consumables, premię od 10%hp, uszkodzony ammorack, zabity ładowniczy więc należy zawsze brać rezerwę i starać się samemu wyczuć ile przeciwnikowi zajmuje reload tylko lekko wspomagając się tą wartością. Zresztą działka zasadniczo dzielą się na szybkostrzelne(niskie tiery), średnie(spokojnie rąbniesz pestke), ciężkie(walniesz kilka pestek) i magazynkowe.

Opublikowano

ta, ale dziala to na zasadzie ze po wystrzale pojawia sie komunikat na minimapie i znika gdy sie przeladuje.

Bardziej zaawansowani gracze znaja czas przeladowania wszystkich czolgow, a przynajmniej tych, z ktorymi gra

Opublikowano

na tierach 7-10 warto to pamiętać i to ogarniam

ale jadąc nowe drzewko nie bardzo chce mi się pamiętać wszystkie malutkie tanki a samo pojawienie się ikonki pozwala na wyjechanie i bardzo ułatwiłoby to właśnie przeskoczenie tierów 4-6

dobra znalazłem sam - może się komuś przyda :)

http://pkwot.blogspot.com/2014/01/enemy-reload-indicator.html

wrócę z roboty do domu to przetestuję i dam znać.

Opublikowano

mod działa - na minimapce pojawia się kółeczko wokół wroga

w większości przypadków się nie zwraca na to uwagi ale 2 razy dzięki temu jak byłem najsłabszym medem na liście udało mi się nie zginąć :)

dla jednych oszustwo, dla innych zbawienie... jak dla mnie zabawka na którą przestanie się szybko zwracać uwagę, ale jak będzie podbramkowo i decydować będzie ostatni strzał to może być baaaardzo przydatne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...