Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poszukuje hostingu

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy da rade aby mój kolega wszedł na mój serwer tibii nie mając VPS/dedyka? Chodzi mi o coś w podobie Hamachi, tylko dla 2 osób. Oczywiście Hamachi odpada (nie działa na moim kompie).

Opublikowano

możesz normalnie mieć ots na komputerze, zależy czy ip zewnętrzne czy wewnętrzne - utrzyma tyle ludu ile da rade (twój komputer) - wystarczy, że silnik jest włączony

Opublikowano

z tego co słyszałem to noip jest dla osób ktore mają zmienne ip, czyli mają neta w np. neostradzie lub orange.

No cóż szkoda że nie da rady :/

Można zamknąć

Opublikowano

z tego co słyszałem to noip jest dla osób ktore mają zmienne ip, czyli mają neta w np. neostradzie lub orange.

No cóż szkoda że nie da rady :/

Można zamknąć

Dokładnie , wtedy jak masz neo to ustawiasz to sobie i bd mial ip np zlosliwanieznasienatym.lycosoft.net[ dałem przykład]

ja to bym na twoim miejscu albo zadzwonil do twojego operatora[z czego masz neta?] albo kupił VPS/dedyka z windowsem.[Moge pomóc to ogarnąć]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...