Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program metin2client przestał działać

IncrosseN `

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem od kiedy pobrałem server Alien2 (server miał wirusy ludzie na ts mieli po 2k+ wirusów) Na wszystkich serverach metin2 mam " Metin2client przestał działać " I nie wiem co z tym zrobić pomoże ktoś? za dobrą pomoc daje łapki + polecenie osoby (Nie piszcie że trzeba zrobić reinstall bo po kilkadziesiąt razy to robiłem) chodzi mi o podpowiedzi typu cos w systemie panelu sterowania itd

PS : Temat nie jest raczej do tego działu, tyle że nie wiedziałem gdzie go umieścić w zakładce " Metin2" a zamieszczam go tu bo każdy gra w metina i ktoś może mi pomóc ,

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Prawdopodobnie ten wirus zarazil ci pliki .exe,

Format jak najbiardziej :)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

A po formacie już będą normalnie servery działać ? i inne gry będą lepiej chodzi np lol

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

A taki format na windows 7 móglbym sam przeprowadzić ?

Edit : 4h temu włączyłem skanera (malwarebytes) i do teraz wykryło mi 940 wirusów i skanowanie się zakończyło usunąłem wszystkie pliki które zagrażały (Kliknąłem usuń zaznaczone ponieważ już miałem je automatycznie zaznaczone) zresetowałem laptopa i teraz mam gdy włączam clienta metin2 "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono DevIL.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naparwić ten problem - o co chodzi ?

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

Ja bym Ci radził zrobić format. Bo zakażone mogły zostać pliki systemowe, i po prostu Ci je usuneło.

Taki format byś bez problemu przeprowadzil sam :)

A co do powyższego problemu to pobierz devil.dll z internetu i wsadź do folderu z clientem.

ex

Opublikowano

Biblioteka DevIL metinowa jest inna niż ta co pobrałeś dlatego wyskakuje Ci taki błąd.

Mógłbyś znaleźć mi poprawny devil ? ponieważ ja szukam i nic nie mogę znaleźć ;c

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

miałem to samo :) reinstall systemu pomógł :D było to zbyt uciążliwe i w końcu trzeba było... serwer narobił strasznego syfu.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...