Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dungeon Hunter 4 - szukam cheatów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy do gry Dungeon Hunter 4 są jakieś sposoby/cheaty na free gemy? Szukałem na necie i niby jest tego od chu... ale nie preferuję ściągania z jakichś "jutubowych" linków albo stron z Kambodży.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Witam, czy do gry Dungeon Hunter 4 są jakieś sposoby/cheaty na free gemy? Szukałem na necie i niby jest tego od chu... ale nie preferuję ściągania z jakichś "jutubowych" linków albo stron z Kambodży.

Sprawdzałem ten program :

http://www.smartergaming.org/dungeon-hunter-4/45575/redirect

Oraz niby działa ale nie zawsze .. u mnie wskoczyło po 3 próbach (może coś złe robiłem :D)

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8da670e060227a1e721ad9753ee33241a793abb4661978f85863ac6372db0fcb/analysis/1388527269/
891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

można to pobrać bez wypełniania tych ankiet? ;<

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej jest spróbować gamekiller lub gamecih , niestety wymyga to dostęp do roota.

@up 

W androidzie jest jak już root, jailbreak masz w ios.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Dalej nic nie rozumiem. Chcę dodać sobie gemy w tej grze, nie posiadam jailbreaka i nie zamierzam tego wgrywać ponieważ po tym jak zobaczyłem kilka miesięcy temu jak kumpel kupił nowego iphone 4s 64gb za prawie 2 patyki po czym po tygodniu wgrał sobie jailbreaka, coś spierdolił i telefon nawet w menu strasznie się zacinał, nie wspomnę już jak włączał jakieś aplikacje, resety nie pomagały a na gwarancji nie chcieli mu przyjąć fona bo świadomie zmienił oprogramowanie. Czy istnieje możliwość shackowania tej gry np. bezpośrednio z poziomu komputera bez jailbreak? Wiem, że jest w chuj tego w necie i na yt ale 99% tego gówna to wirusy/strony z reklamami a nawet jak je wypełnisz i pobierzesz plik, to okazuje się że to fake. Mój kumpel miał kiedyś coś takiego i wiem że mu działało jednakże nie mam już z nim kontaktu a na tym forum zapewne znajdzie się ktoś , kto wie coś na ten temat. Proszę o pomoc daję like!

Opublikowano

@UP

Dalej nic nie rozumiem. Chcę dodać sobie gemy w tej grze, nie posiadam jailbreaka i nie zamierzam tego wgrywać ponieważ po tym jak zobaczyłem kilka miesięcy temu jak kumpel kupił nowego iphone 4s 64gb za prawie 2 patyki po czym po tygodniu wgrał sobie jailbreaka, coś spierdolił i telefon nawet w menu strasznie się zacinał, nie wspomnę już jak włączał jakieś aplikacje, resety nie pomagały a na gwarancji nie chcieli mu przyjąć fona bo świadomie zmienił oprogramowanie. Czy istnieje możliwość shackowania tej gry np. bezpośrednio z poziomu komputera bez jailbreak? Wiem, że jest w chuj tego w necie i na yt ale 99% tego gówna to wirusy/strony z reklamami a nawet jak je wypełnisz i pobierzesz plik, to okazuje się że to fake. Mój kumpel miał kiedyś coś takiego i wiem że mu działało jednakże nie mam już z nim kontaktu a na tym forum zapewne znajdzie się ktoś , kto wie coś na ten temat. Proszę o pomoc daję like!

Co ty tu robisz w ogóle? To jest dział Android - taki mały, zielony robocik, a nie dotyczący popularnej firmy sprzedającej nadgryzione jabłka...

Zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/724-ios/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...