Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiorą można się bardzo łatwo wybić,ma bonus do AD oraz szybkości ataku,jej ulti zadaję potężny DMG AoE i do tego ma 2 doskoki.

Jeśli w early dobrze się nafarmisz i zdobędziesz kilka fragów to potem late jest Twój.

Opublikowano

Mam fiore. W early musisz farmić oraz zdobyć ze 2-3 fragi, a late potem z górki. Musisz tez zrobic pod nia odpowiednie specjalizacje i runy :-) jak w early bedziesz padal jak kaczka, to w late ciezko to wycarrowac. Ogolem fiora jest srednia do ogarniecia, ale szczere ci ja polecam, mocny dmg, ult w team fightach dziala cuda (nawet pente mozesz wbic), skill na parowanie dmg i szybkosc ataku.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Fiora do brązu jest jednym z lepszych picków :)

Sam nią wybiłem się do promota Brąz I... Na początku obijaj przeciwnika, a na 3 lvl

możesz pokusić się o fraga, ale musisz być uważny, nie zawsze da się tak wcześnie

ubić przeciwnika... Fiora ma idealny burst, aby szybko pushować, dobry DMG, 2x doskok,

i jeden z lepszych ultów, alby zabijać graczy pod turetem :)

Polecam ją, naprawdę warto :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Dobra jest, nafarmisz się, złapiesz kilka fragów do early i late będzie twój.

Dwa dociągnięcie, bonus do AD, boost do AS, ulti potężne do tf'ów czyni ją świetnym championem na brązy.

Jednakże możesz iść na także do jungli, ale ja tak idę gdy zobaczę coś pokroju jaxa w enemy (zamieniam się z kimś, jeżeli to będzie useful).

Jungla właśnie jest skuteczna dzięki sparowaniu AA, 2-um dociągnięciom i ulti dobremu do tower dive'ów.

Podsumowując polecam ci grać nią na brązy ;)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...