Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja PunkBustera

BFH Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Takie krótkie info ode mnie, bo może nie każdy wie, że kilka dni temu nasze EAsy aktualizowało pb, przez co masa, ogromna ilość Cheaterów została momentalnie zbanowana. Niestety, jest jedno, małe niedociągnięcie, według mnie. Otóż sprawdzając moje jedno konto, na którym miałem 3 postacie, 2 z nich faktycznie dostały bana, lecz na ostatniej wciąż mogę grać. Po prostu pb banuje postacie - te, na których uważaliśmy kiedykolwiek Hacków ;)

Może i nawet dobrze ...

Co Wy o tym sądzicie ? Czy dobrze zrobili ? Czy według Was teraz liczba Cheaterów spadnie podczas gry ? Oraz czy Wy - tak jak ja - straciliście na tym ? :)

Pozdrawiam, BFH Polska ;)

(Temat założony w celu informacyjnym/dyskusyjnym !)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wg. mnie tak poniewaz, niektorzy pomysla czy zainstalowac tego hacka czy nie na tej (zupgradowanej) postaci lecz z drugiej strony doladuje sobie konto za jedneo sms stworzy konto i tam sobie pochetuje...Najlepiej jakby byly banowane cale konta.

Piteraskwiat.png

Opublikowano

EAsy nie zaktualizowało PB.

PB nie ma nic wspólnego z EAsy pod względem działania. EAsy nie ma wpływu na poczynania PB. PB zostało zaktualizowane nie tylko w BFH, ale też innych grach -> efekt na banliście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...