Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auta do 4500 SB

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam zamiar kupić pakiet boost za sms (ten za 25 zeta) i zastanawiam się co kupić. Kusi mnie mr2 i eclipse gs-t. Wiem że mr2 to "koks" - tylko zraziłem się nieco do tego auta na tych klasówkach. Warto kupować oba ? Osiągnięcia w klasie B mam prawie już skończone, teraz chcę zabrać się za inne klasy

A może co innego kupić zupełnie ?

Opublikowano

Jak dla mnie nie warto kupowac obu jak juz co wybral bym jeden z nich i to zalezy od tego czy masz juz zrobione klasowki w D/C/B jak nie to mozna brac MR2 i naginac w kazdej klasie jak nie to tak jak up kupic zonde F jak bedzie na promocji tylko ze byla ona niedawno i niewiadomo kiedy bedzie znowu

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Zonda F dopiero co była na promocji więc trochę się spóźniłeś...

Były też inne niezłe autka. Mimo wszystko ja Ci polecam czekać na jakąś wyprzedaż i wtedy dopiero będziemy wybierać auto do kupienia :P

Do jakich klas chcesz kupić auto jeśli już o nich wspomniałeś?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Auta tych wyższych klas mnie nie kręcą zbytnio :P Mam Cinque, GT2 996 do wyższych klas. Patrzę na klasy (B,C i D) z czego B już powoli kończę ;) Oba autka mi się podobają i dlatego nie wiem co robić...

Opublikowano

Osobiscie mam oba te auta Eclipsa mam w D a MR2 na chwile obecna w C moge powiedziec tyle ze MR2 jest oczywiscie lepsza (tylko ma mniejszy v-max od Eclipsa) ja wybral bym jedno z nich ale ostatecznie bedzie to twoj wybor

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Czy te auta mają być konkretnie do wygrywania czy szukasz też aut, które sprawiają sporo przyjemności?

W klasie C MR2 będzie najlepszym wyborem a Eclipse do klasy D.

W klasie D przydatne jest też RS4 ale tylko na trasy proste, które są może ze dwie :P i pojawiają się rzadko.

RS4 również polecam na dragi do klasy C

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

RS4 mam od dawna :P Szukam takich aut, którymi wygram, a będą mi sprawiały przyjemność z jazdy :P Dlatego chcę kupić te 2 auta, bo Eclipse po prostu uwielbiam z wyglądu, a MR2 to sami wiecie... xD

W klasie D decyduje perfect start i v-max o zwycięstwie, ile osiąga Eclipse po wymaksowaniu w D ?

Opublikowano

w klasie D Eclipse wyciaga okolo 232km/h (258km/h na nitro)

Jak juz tak ci sie podoba i ma sprawiac przyjemnasc to kupil bym eclipsa ale MR2 tez by sie przydalo miec bo to koks sam w sobie xD

a sam pisales ze do wyzszych klas ciebie auta nie kreca wiec te 2 koksy mozesz razem kupic

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...