Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyszczenie HS Log ;)

Clobers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Chciałbym zaprezentować wam mój bardzo skomplikowany programik do czyszczenia HS Log'a ;P Program został napisany w języku C#, jego główne funkcję to :

• Czyszczenie HS log'a i zmienianie adresu email na inny ;D

Jak widzicie program ma ogromną ilość funkcji i jest dość trudny w obsłudze ;)No a tak na poważnie, do poprawnego działania programu jest potrzebny :

• Framework w wersji 4.0
  • MetinPL
  • Najlepiej KamerMod'a

Program wypakować do folderu instalacji metina. W następnym tygodniu pojawi się aktualizacja w której będzie można wyłączyć auto update i powiadomienia;P

1308765548-U105386.png

MetinHackLogClean

1308765590-U105386.png

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

Opublikowano

Heh Panie Mastick, w temacie metina jestem bardzo słabo obeznany, gram od paru tygodni ;) Znajomy który gra już od długiego czasu poinformował mnie że HS zapisuje log i wysyła go (bazując na właśnie tych plikach które program czyści). Oczywiście mógł wprowadzić mnie w błąd ponieważ jego wiedza komputerowa kończy się raczej na prostej obsłudze i nic więcej. Jeżeli tak jest proszę o wyprowadzenie mnie z błedu ;) Pozdrawiam ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sprawdzal to ktos ? Lowiliscie na kamerku i nie dostaliscie bana ? Pytanie glownie kieruje do autora.

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...