Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm za flame

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest możliwość złapania perma za flame? Jeśli tak to ile najpierw jest ostrzeżeń? 1szy raz jedno, potem ban 1dzien,3dni,7dni,30 i perm? A jeśli np. dostałem bana na 3dni, nie gram przez 3 miesiące, zacznę flamowac to dostane bana na 7dni czy tak jakby od nowa - ostrzeżenie, 1dzien, 3dni i dopiero 7dni.Czy jeśli mnie nie raportuja to moja 'reputacja' ulega poprawie?

Opublikowano

Teoretycznie jest możliwość. Sporo ostrzeżeń. Ja flamuje praktycznie co grę, raz na jakiś miesiąc dostanę upomnienie ale i tak dalej to robię i nie miałem jeszcze od ponad roku bana. Tak, dokładnie jak to opisałeś. Z tego co wiem to jakoś te "stopnie" się resetują po jakimś czasie, więc znowu będziesz dostawał bany 1/3/7....

Jeśli Cie nikt nie reportuje to tak, punkty honorów zostają i lecą od nowa a im więcej gier zagrasz bez reportów to tym szybciej ten status się zresetuje

Nie wiem czy wszystko jasno opisałem, odpowiadałem po kolei na Twoje pytania. Jak coś jest niejasne to pisz PW/tu

Opublikowano

5 banów za flame i bb, wiem bo mam 2 permy za to ^^

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

chyba po pięciu(?) banach dostałem perma, jeśli dobrze pamiętam, ale nie jestem pewien te bany ''restartują się co miesiąc''.

Opublikowano

Polecam się uspokoić przed rundą wypić meliskę bo flame to nie jest nic dobrego.

Tak naprawdę to nie ma żadnego sensu wyzywanie kogoś w internecie. Co wam to da?

-----

Najlepiej bo otrzymaniu ostrzeżenia spróbuj się uspokoić na kilka dni a potem znowu możesz czynić swoją powinność wydaje mi się, że dzięki temu nie dostaniesz bana :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Tzn. miałem już 3 ostrzeżenie, i jednego bana 1dniowego, żadnego 3, 7 i 30 dniowego, czyli na razie perm mi nie grozi?

Na razie nie,choć uważaj ponieważ właśnie najczęściej przez flame'y ludzie tracą konta dostając permy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...