Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zacząć Grać W 1 Częś Wow ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

W WOW 'a będę grać pierwszy raz więc jestem zielony no i chcę zadać kilka pytań :

Czy mogę grać w samą podstawkę wow bez żadnych dodatków na polskim prywatnym servie ??

Jeżeli jest taki serwer na którym mogę grać sobie w pierwszą część za darmo to proszę o link :)

Po za tym jeżeli by ktoś mógł niech ktoś napisze jaka rasa odpowiada jakiej klasie ? Czyli np. czy człowiek jest dobry na wariora czy jakaś inna rasa jest lepsza ? Prosił bym o wypisanie wszystkich takim możliwości .

Z góry dzięki dam +

Opublikowano

To znaczy że musze ściągnąć jeszcze 2 dodatki żeby sobie w to pograć !? To po co jest 1 część z koro grać się w nią nie da ???

Dobra no to proszę o konkretne wyjaśnienie co musze pobrać i jaki jest najlepszy darmowy polski server ?

A czy moge pobrać do podstawki tylko 2 dodatek bo już samej podstawki mi sie nie chciało a co dopiro jeszcze 3 dodatek :(

Opublikowano

Serwery masz podane w tematach w podczepionych wraz z wersja, gram na globalu, więc nie wiem i nie znam się na prywatnych serwerach.

Pobrał mi sie już wow i pisze że mam wersje clienta 3.0.1 i jak włączam play to główne menu tam gdzie sie loguje wygląda tak jak bym miał już 3 część o.O . No i teraz sie troche pogubiłem , czy mam to teraz zpatchować i będzie ok czy mam pobierać dodatki ????

Bardzo proszę o dalszą pomoc

A no i w realmist czy jak to tam sie nazywa nie mam żadnego ip no ale to chyba dla tego że nie zarejestrowałem sie jeszcze na żadnym servie

Opublikowano

Mam pytanko :

Gdzie są te jakieś tam podczepione poradniki ?

I jeżeli chcę grać w 3 dodatek to musze pobrać podstawkę + 3 dodatek czy 2 dodatek też musz ???

No i gdy pobierałem wow z oficjalnej stronki no to tam wyskakuje okienko i wybieram którą część chcę pobrać nie , no i kliknąłem że chcę podstawkę no i zaczęło się potem pobierać i tu tkwi 3 moje pytanie w trakcie pobierania zajmowało to 4,5 GB a po zainstalowaniu 7+ GB , czy aż tyle zajmuje sama podstawka ?? Bo to troche wyglądało tak jak by to bylo z 3 dodatkiem :huh:

PROSZĘ O ODPOWIEDZI NA WSZYSTKIE PYTANKA :D

Opublikowano

1. Podczepione poradniki zaczynają się od samej góry pod tematem "Regulamin forum mpc."

2.Żeby grać w 3 dodatek WOTLK to musisz mieć podstawową wersję gry + TBC i oczywiście ten 3 dodatek.

3.Tak po instalacji tyle zajmuje nawet jakbyś wpisał w wiwki byś miał wszystkie informacje ile po instalacji itp "HDD 6GB (WoW) 10Gb (WoW:TBC) (W praktyce potrzeba około 9GB z dodatkiem i najnowszymi łatkami)".

Opublikowano

1. Podczepione poradniki zaczynają się od samej góry pod tematem "Regulamin forum mpc."

2.Żeby grać w 3 dodatek WOTLK to musisz mieć podstawową wersję gry + TBC i oczywiście ten 3 dodatek.

3.Tak po instalacji tyle zajmuje nawet jakbyś wpisał w wiwki byś miał wszystkie informacje ile po instalacji itp "HDD 6GB (WoW) 10Gb (WoW:TBC) (W praktyce potrzeba około 9GB z dodatkiem i najnowszymi łatkami)".

No i mam taki problem bo chcę grać na servie sunwell i tam wymagają patch 3.1.3 a jak patchuje przez luncher z wersji 3.0.1 to chce mi sie patchować automatycznie do wersji 3.2.0 czy jak z patchuje do 3.2.0 to będzie chodzić , jeśli nie to jak z patchować do 3.1.3 ??