Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Częśći do

SowSon89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Potrzebuję waszej pomocy a mianowicie chciałbym abyście mi dobrali jak najtanszy i najlepszy sprzed do grania, sprzedaje pare śmieci i zarobie ponad 1000zł i to będzie mój budżet, podam wam odrazu mój sprzęt na ten moment i napisze co wymienic, zeby sprzęt był jak najlepszy za tę cenę (odrazu mowie ze rozpatrzam sprzęt używany) mój pc:

Grafa: Radeon HD5770

RAM: 4GB (w użyciu 3)

Procek: Intel Core 2 Duo E 4500 2.20Ghz

Zasilacz: hmm Fortron 450W bodajże (ale nie na 100%)

Jeżeli mam wam coś jeszcze podać to napiszcie w komentarzu, co do zasilacza - to on odpowiada za hałas? Jesli tak to jest jakis tani cichy? zależy mi na bardzo cichej pracy komputera, z góry dzięki za wszelkie pomoce mam nadzieję że dobierzecie mi jak najwydajniejszą opcję, dodam jeszcze ze raczej będę chcial grać w gry typu Call of duty, gta, battlefield, chcialbym np. grać spokojnie w MW3 na max. dodam dla porównania ze na moim sprzęcie zwykle MW na full ma stałe 60 FPS, a jezeli cos bedzie wychodziło za budżet (nie jakoś bardzo dużo) to dopiszcie zebym dozbieral, dzięki wielkie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...