Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Administracja z supportu

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam straszny problem mianowicie w trakcie fuzji serwerow przydzielalem postacie tylko pomylilem okienka i te postacie co chcialem usunac to zostaly a te dobre sie usunely.Pisalem do supportu lecz najpierw musialem dodac adres e-mail na ktorym byly te postacie do konta support chcialem tak zrobic lecz wiadomosc mi nie przychodzila,wtedy w internecie znalazlem ze trzeba usunac adres e-mail swoj i zalozyc go na nowo.e-mail mialem na interi i gdy go usunolem juz nie dalo sie zalozyc z taka sama nazwa.

Napisalem do supportu zeby mi przywrocili postacie bo jest taka mozliwosc napisali ze trzeba dodac konto do support ale nie mialem e-maila tak jak pisalem zostal on usuniety.Zalecono mi administracyjna zmiane e-mail i tak wlasnie zrobilem wkoncu udowodnilem im ze to moje konto po 3miesiacach adres e-mail zostal zmieniony i teraz jak juz mam e-mail pisze do supportu w nowym temacie ze chce odzyskac postacie i ze juz dawalem zgloszenie i poradzono mi odpisac po administracyjnej zmianie e-mail a teraz pisza ze ogloszenie sie przedawnilo .Tylko teraz odpisal inny GM.

I tego nie rozumiem przeciesz poradzono mi abym napisal zgloszenie o admi.zm e-maila bo bez tego nic nie zalatwie i temat zamknieto.A gdy po tych 3mies jak mam juz e-mail odpisuje to pisza ze sie przedawnilo.

Co moge zrobic w tej sytuacji?

Opublikowano

Tak zrobilem otrzymalem odpowiedz ze bylo wiele informacji na przygotowanie e-mail przed fuzja serwerow.Widac ze nie obcykany admin zawsze odpisywal jeden ten sam i byl obeznany w temacie.

Ciekawe czy byla taka info ze trzeba pisac nawet byle glupote w zgloszeniu raz w miesiacu zeby temat sie nie przedawnil.

Skoro tamten temat byl skonczony na tym zebym walczyl o administracyjna zmiane e-mail bo bez niego ani rusz.

I te 3miesiace udowodnilem ze to moje konto i musialem dac nowe zgloszenie bo tamto sie przedawnilo.

Jest jakas szansa ze to odzyskam?

Opublikowano

Tak zrobilem otrzymalem odpowiedz ze bylo wiele informacji na przygotowanie e-mail przed fuzja serwerow.Widac ze nie obcykany admin zawsze odpisywal jeden ten sam i byl obeznany w temacie.

Ciekawe czy byla taka info ze trzeba pisac nawet byle glupote w zgloszeniu raz w miesiacu zeby temat sie nie przedawnil.

Skoro tamten temat byl skonczony na tym zebym walczyl o administracyjna zmiane e-mail bo bez niego ani rusz.

I te 3miesiace udowodnilem ze to moje konto i musialem dac nowe zgloszenie bo tamto sie przedawnilo.

Jest jakas szansa ze to odzyskam?

Myślę, że nie masz szans na odzyskanie postaci, ponieważ one po usunięciu, nawet od razu po fuzji [do tygodnia czy ilu] były już nie do odzyskania.

Opublikowano

Poproś GMa z którym teraz piszesz żeby może przekazał te wiadomość osobie która prowadziła Twoją sprawę. Nie mogą tak Cię olać przecież Ty masz rację a oni co grają na zwłokę żeby minely te 3 miesiące ? Pisz do nich

Opublikowano

jeszcze jedna sprawa gdy pisalem pierwsze zgloszenie jeszcze jak nie mialem e-maila to raz dostalem taka odpowiedz:

,,Witaj kikon3pl,

Skoro nie przypisał Pan samodzielnie postaci do konta po fuzji, system wybrał losowo postacie . Jeżeli na nowo utworoznym koncie postaci również nie będzie , może się okazać że została skasowana. ''

A przeciesz pisalem ze postacie wybralem sam tylko pomylilem okienka.

A dalej polecono mi zalozenie nowego zgloszenia o administracyjna zmiane e-mail.

Tak w ogole to czulem ze ta administracja nie czyta moich wiadomosci tylko kawalek i od razu odpisuje z 10wiadomosci napisalem i dalej nie rozumia o co chodzi bo każdą czyta kto inny.

Teraz napisalem do nich znowu ciekawe co odpisza.

I tu moje pytanie: skoro pomylilem te okienka a tu dostalem odpowiedz ze jak nie przydzielilem postaci to zostaly przydzielone automatycznie to i bedzie na nowo powstalych kontach to czy jezeli ja je przydzielilem to te pozostale tez beda na nowo powstalych kontach czy zostaly usuniete??

I czy jak zostaly usuniete to juz nic sie nie da zrobic?

Opublikowano

w internecie znalazlem ze trzeba usunac adres e-mail swoj i zalozyc go na nowo.e-mail mialem na interi i gdy go usunolem juz nie dalo sie zalozyc z taka sama nazwa. -- hahaha ale sie usmialem ^ ^

1.nie odzyskasz już tego // wiem o co ci chodzi i tego juz nie odzyskasz ;)

2. jeżeli czekałeś 3 miechy to juz dawno byś wbił ten lv bo napewno to nie był 70+ :DD

Opublikowano

Tu n

w internecie znalazlem ze trzeba usunac adres e-mail swoj i zalozyc go na nowo.e-mail mialem na interi i gdy go usunolem juz nie dalo sie zalozyc z taka sama nazwa. -- hahaha ale sie usmialem ^ ^

1.nie odzyskasz już tego

2. jeżeli czekałeś 3 miechy to juz dawno byś wbił ten lv bo napewno to nie był 70+ :DD

widze ze sam nie rozumiesz o co chodzi a co do 2pkt to ta postac miala 18lvl to byl shop i tam mialem itemki

Opublikowano

Myślę, że nie masz szans na odzyskanie postaci, ponieważ one po usunięciu, nawet od razu po fuzji [do tygodnia czy ilu] były już nie do odzyskania.

W dodatku GF nic nie robi, więc też sądzę że po postaci, skoro po tylu miesiącach nic nie zrobili..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Za dużo tych problemów z fuzją.
Próbuj się z nimi jakoś dogadać, ale wiedz, że zajmie Ci to sporo czasu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Napisz nowego ticketa z wyjaśnieniem sprawy. To nie Twoja wina, że oni to tak długo załatwiali i sprawa się 'przedawniła'

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

kurde nie no juz poprstu nie wiem co robic juz dostalem 3odpowiedzi ze juz jest za pozno.Caly czas pisze do nich to co mialem zrobic w takiej sytuacji a oni znow ze juz za pozno nawet ten co odpisywal na poprzednie wiadomosci.Tak wgl mam wrazenie ze ta administracja wgl nie czyta tych zgloszen bo nie rozumieja co sie do nich pisze w dodatku odpisuja nie na temat.

Opublikowano

Ale informujesz ich, że to z ich winy jest za późno ?

Jeśli tak to żądaj jakiegoś wynagrodzenia.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Za kazdym razem kaza mi kliknac skarga jezeli nie zgadzam sie z odp.
Wkoncu dostalem wiadomosc:

Witaj xxx

Drogi graczu- fuzja serwerów była ogłoszona długo przed jej wystąpieniem. Ostrzegaliśmy, ze należy przed nią zakończyć sprawy maila, gdyż jest to proces czasochłonny. Nie może nas Pan obarczać winą za moment, w którym zdecydował się na zgłoszenie problemu.
Sprawy dotyczące postaci były przeprowadzane bezpośrednio po fuzji, przez krótki okres czasu. W chwili obecnej nie mamy możliwości pomocy w podobnej sprawie.

A przeciesz pisalem ze odrazu po zajsci dalem zgloszenie o przywrocenie postaci i tam poradzono mi zalozyc nowe zgloszenie o administracyjna zmiane e-mail.
I tu jest taka bezsensowna wymiana zdan ja swoje oni swoje a wiem ze mam racje.Co tu zrobic???
Jeszcze jedno pytanie bo wiem ze jezeli sie nie przydzieli postaci po fuzji to zostana przydzielone automatycznie a reszta zostanie przeniesiona na nowo utworzone konto.
Teraz moje pytanie jezeli sie je przydzieli to co z pozostalymi???

Tam mialem parte+9 all kd+4 5b stal woj+9 3b kd+4 i sporo kasy bez tego niema sensu grac od nowa.

@edit:

super udalo sie odzyskac postac i przedmioty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...