Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwiczenia na brzuch, klatkę

Nystory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam taki lekki kłopot. Otóż mam 16 lat, jestem dosyć wysoki (180cm), ale jestem strasznie chudy. Znaczy... mam trochę umięśnione uda i bicepsy, ale nic poza tym. Chciałbym coś zrobić ze swoim brzuchem, który jest u mnie strasznie chudy i płaski, żeby to jakoś wyglądało. Tylko co? Słyszałem o A6W, ale nie wiem czy warto się zabierać... Jak myślicie?

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

myślę że warto bo już zarysy mi się pokazały w 1 tygodniu a w 2 już były widoczne tak troszkę i dalej przestałem ale myślę że bardzo warto robić a6w bo są efekty w miare szybkim czasie ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Według mnie A6W jest oczywiście bardzo skuteczna, lecz wymaga ogromnej siły woli, chęci i poświęcenia. Ja osobiście polecam Ci ten program

Sam zacząłem niedawno i podczas ćwiczeń na prawdę czuć, że ten brzuch zmuszony jest na wysiłek. Ogólnie polecam Ci ten kanał wiele ciekawych ćwiczeń :)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

ja również polecam to co kolega wyżej. A6W jest dla ludzi którzy mają dużo czasu, 8 min ABS daje podobne rezultaty mniejszą stratą czasu :D

hcq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...