Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

perki

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam konto z kolegą konto ma 2 tygodnie.koslismy do kv-1 i sie rozdzielamy ja ide w is-7 on is-4.Jakie perki załogi i czołgu ( np siatka kamuflująca, dosyłacz) polecacie mi i jemu.

;):)

Opublikowano

Siatka itp. to jest wyposażenie :) Ja polecam Dosyłacz, skrzynkę z narzędziami, oraz szybsze skupianie lub wentylacje.

Opublikowano

wentylacja i braterstwo broni dawać mnie i jemu? Dosyłacz to pdstawa. stabilizator pionowy czy system naprowadzania?

co daje umiejetnosc naprawa nigdy nie miałem opłaca sie jakos nie narzekam na niszczenie modółwów

Opublikowano

wentylacja i braterstwo broni dawać mnie i jemu? Dosyłacz to pdstawa. stabilizator pionowy czy system naprowadzania?

co daje umiejetnosc naprawa nigdy nie miałem opłaca sie jakos nie narzekam na niszczenie modółwów

wat, wat wat? Braterstwo broni to perk, wentylacja to modUł (u otwarte). Na wszystkie HT'ki najlepszy zestaw to dosyłacz i skrzynka. Nie wiem jak w linii do isa-4 jest z prędkością skupiania, ale do isa-7 zrób dosyłacz, ulepszony system naprowadzania i skrzynkę, a na linii kolegi zamiast systemu, możesz dać wente, jeśli za wolno dla niego skupia.

Opublikowano

ja nie rozumiem po co skrzynka z narzedziami dawać do ht i do załogi naprawa to nie niszczyciele a 10 to nie duzo

moja propozycja jest taka załoga najpier braterstwo broni a czołg dosyłacz wentylacja i system naprowadzania

Opublikowano

ja nie rozumiem po co skrzynka z narzedziami dawać do ht i do załogi naprawa to nie niszczyciele a 10 to nie duzo

wyjeżdżasz gdzieś, rozwalają Ci gąskę i jesteś ostrzeliwany i nie możesz się schować, ponieważ np. zużyłeś już zestaw naprawczy. Skrzynka daje 20, a 10 daje duży zestaw naprawczy.

Mylisz 3 pojęcia: Perki, moduły i wyposażenie

Opublikowano

Robisz tak...

Do HT typowym i najbardziej uniwersalnym zestawem wyposażenia jest:
Wentylacja
Dosyłacz
Stabilizator (jeżeli nie jest dostępny on na danym czołgu, to ulepszony system naprowadzania)

Perki:
Zawsze dajesz u wszystkich na początek naprawę. Szybciej naprawiasz gąski = większa szansa na przeżycie.
Przy 100% masz do wyboru dwie drogi: Albo zmieniasz u dowódcy na Żarówę i na drugą perkę dajesz BiA, albo u wszystkich zmieniasz na BiA (ja używam drugiej drogi, lecz większość woli pierwszą)
Przy drugiej drodze znowu dajesz u wszystkich naprawę, i przy 100% zmieniasz u dowódcy na BiA.

Teraz ci przedstawię to inaczej. W nawiasach kwadratowych [] będę dawał perki, które dajesz na początku, a bez nawiasów te, na które zmieniasz przy 100% perki:

Droga 1:
Dowódca: [Naprawa] Żarówa, [Naprawa] BiA, Naprawa
Celowniczy: Naprawa, [strzał z Biodra] BiA, Strzał z Biodra
Kierowca: Naprawa, [Jazda Terenowa/Hamowanie Sprzęgłem] BiA, Jazda Terenowa/Hamowanie Sprzęgłem
Radiooperator (obecny do KW-1S w linii do ISa-7 i do KW-4 w linii do ISa-4): Naprawa, [Rozeznanie w Sytuacji] BiA, Rozeznanie w Sytuacji
Ładowniczy: [Naprawa] Bezpieczne Magazynowanie, [Naprawa] BiA, Naprawa
Ładowniczy II: [Naprawa] Desperat, [Naprawa] BiA, Naprawa

Droga 2:
Dowódca: [Naprawa] BiA, [Naprawa] Żarówa, Naprawa
Celowniczy: [Naprawa] BiA, Naprawa, Strzał z Biodra
Kierowca: [Naprawa] BiA, Naprawa, Jazda Terenowa/Hamowanie Sprzęgłem
Radiooperator (obecny do KW-1S w linii do ISa-7 i do KW-4 w linii do ISa-4): [Naprawa] BiA, Naprawa, Rozeznanie w Sytuacji
Ładowniczy: [Naprawa] BiA, [Naprawa] Bezpieczne Magazynowanie, Naprawa
Ładowniczy II: [Naprawa] BiA, [Naprawa] Desperat, Naprawa

Mam nadzieje, że rozumiesz.

Opublikowano

To co robisz jak Ci zdejmną gąskę?

Czekam zazwyczaj przy kontowaniu zdejmują i tyle czekam.Niektórzy gracze to są takie głupki potrafią lądować po 50 pocisków w gąski .

Ok niech stracę dam wszystkim czołgistą naprawę

Opublikowano

a tak na marginesie WARTHUNDER GROUND FORCES TO ZABUGOWANE GÓWNO!

Czekam na ból dupci FanBojów xD

nie zgadzam eis z tym w każdej becie są bugi a warthunder graound forces doda choć trochę konkurencji a co jak ta gra nie wypali znowu będzie monopol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...