-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Ventual
Ventual
Witam
Mam problem z mozillą i wtyczką flashplayer, wtyczka chyba się zwie shockwave flash. Problem polega na tym, że jak wchodzę na youtube to mi wywala proces flashplayer x 30 i przeglądarka się zacina muszę pojedynczo zamykać wszystkie procesy, potem pojawia się komunikat, że skrypt przestał działać i po takiej 15minutowej męczarni w końcu udaje mi się coś zrobić. Nawet jak teraz wszedłem w ten dział i otworzyłem jakieś 2 tematy to mi wywaliło proces flashplayer x 25 (około) i się przeglądarka ścieła. Wyłączyłem wszystkie wtyczki jakie tylko mam w mozilli i jest spokój. Co należy zrobić abym takich niespodzianek już więcej nie miał?
Druga sprawa to bardzo długie włączanie się programów. To już się wcześniej działo ale pisze tak przy okazji. Przy włączaniu mozilli (na innych programach tego nie zauważyłem) ładuję się ona bardzo dłuuugo. Klikam na ikonke, czekam, nic, klikam drugi raz, nic, po kilku sekundach włączy się jedna mozilla z białym tłem, oczywiście się zatnie, potem druga, też ścina. Próbowałem defragmentacji, ale odnosze wrażenie, że nic nie zdefragentowałem. Defragmentowałem tym programem systemowym win7. Czy te ściny mogą być spowodowane dużą historią przeglądarki czy coś?
Przepraszam za chaotyczność, ale pisałem szybko i chciałem żeby były zawarte najważniejsze informacje, jak czegoś zapomniałem to piszcie.
Zapomniałem dodać, że czyszcze komputer CCleanerem, czyszczę nim również rejestr. Jak mam jakieś niepotrzebne pliki to od razu je usuwam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.