Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z G5 do D5 w ciągu tygodnia. I tak za długo. :>

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, no to tak. Dla wszystkich tych którzy płaczą. Nikt mnie nie wycarrował.

To mój Lolking:

http://www.lolking.net/summoner/euw/41522534

Krótka historia, zacząłem grać 17.01 rankedy, 8 przegranych, 3 wybaczone (zaliczyło mi je jako przegrane), 2 wygrane.

Dla ciekawskich w połowie sezonu 3 zdobyłem pierwszy diament. Maksymalnie wbiłem 58 punktów.

I teraz parę zdjęć, początek mojej przygody:

Akt 1: Upadły.

01698338432730162962.png

51829195944418251988.jpg

2: Ucieczka z piekła.

65759714569972991142.jpg

Akt 3: Długowieczność.

Tutaj brak zdjęcia, najdłużej zajęło mi wychodzenie z Platyny 3, gdyż 2 serie musiałem. Jako, że nie mam zdjęcia, proszę:

52695714524619130566.jpg

Czyż MM nie jest piękny? Kocham ludzi którzy robią takie duo. Ostatecznie i tak Blitz przegrał serie.

Za bardzo tryhardziłem.

Akt 4: Powrót do korzeni.

86512291387347297801.jpg

I tak o to zakończyła przygoda. Startowałem jak widzicie na początku ze statystykami 4:11

Tak więc niecały tydzień wystarczy, aby wbić Diament. Zdarzyło mi się więcej AFK i trolli niż sądzicie. :)

P.S Zdjęcie wbicia diamentu z Vayne ukazuje jak się grało nią w 1-2 sezonie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Grywasz duo? Myślałem że na EUW jesteś, gz btw. Dobry support carruje botlane/junglera.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Grywasz duo? Myślałem że na EUW jesteś, gz btw. Dobry support carruje botlane/junglera.

Bo jestem? Gram na EUW. Co do Duo, rzadko. Bardzo rzadko. Nie lubię, bo gdy mam sojusznika... no cóż, nie mogę komuś grzecznie mówiąc - spierdolić gry.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

A ja co nie mogę wygrać serii do G2 T.T

Widzimy się w Diamencie no nie?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Oo najs widać, że ogarniasz swoją pozycje i postacie :D

Mam nadzieje, że będzie mniej płaczów ludzi z brązu o to, że nie da się carrować supportem :D

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...