Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele Vs Techplanet dostawa itp

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mogę zakupić nowy komputer za parę dni za kwote 3500 zl . I mam do was pytanie . Skąd zamówić ten komputer z morele czy z techplanet ? Zależy mi na jak najszybszym czasie no i bez uszkodzeń . Prosiłbym ludzi którzy mieli styczność z dwoma sklepami ,albo chociaż raz zamówili coś w techplanecie ,albo na morele .

kxAyLut.png

Opublikowano

Zależy od ceny komputera, jeżeli nie bierzesz składania to nie ważne, a jeżeli ze składaniem to z morele.

Masz kody na darmowe przesyłki i dodatki do zamówień w komputery -> poradniki

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Zależy od ceny komputera, jeżeli nie bierzesz składania to nie ważne, a jeżeli ze składaniem to z morele.

Masz kody na darmowe przesyłki i dodatki do zamówień w komputery -> poradniki

Na Techplanet też masz złożenie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak mi dowozili kompa z morele to skurwysyny ponad 2tygodnie wieźli i nie mogli dowieźć. Ale to był raczej pojedynczy przypadek ;p

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak mi dowozili kompa z morele to skurwysyny ponad 2tygodnie wieźli i nie mogli dowieźć. Ale to był raczej pojedynczy przypadek ;p

Kumpel jak zamówił w sobote to w czwartek już miał w domu więc chyba u Cb na jakąś część czekali aż przyjdzie do magazynu :P

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Kumpel jak zamówił w sobote to w czwartek już miał w domu więc chyba u Cb na jakąś część czekali aż przyjdzie do magazynu :P

Idioci nie umieli dowieźć pod mój adres. Nie wiem czy to taki zadupie czy co ale inni normalnie dowożą. xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Na techplanet jak zamawiasz to np. może nie być danej karty graficznej o czym powiedzą ci po 2-3 dniach, potem czekasz kilka dni na oddanie kasy. Na morele przed złożeniem zamówienia, oni sprawdzają czy na pewno mają to do wysłania :) Na techplanet jednak tańsze składanie jak nie potrafisz, ale bardzo łatwo złożyć komputer, sam na dniach zamawiam coś na morelkach ;)

Opublikowano

Mimo, że sporo negatywnych ocen wyczytałem w internecie na temat Morele.net i tak wybrałem ich usługi.

Na sprzęt czekałem około 3/4 dni. Wraz z montażem. Zero komplikacji.

Opublikowano

Na techplanet jak zamawiasz to np. może nie być danej karty graficznej o czym powiedzą ci po 2-3 dniach, potem czekasz kilka dni na oddanie kasy. Na morele przed złożeniem zamówienia, oni sprawdzają czy na pewno mają to do wysłania :) Na techplanet jednak tańsze składanie jak nie potrafisz, ale bardzo łatwo złożyć komputer, sam na dniach zamawiam coś na morelkach ;)

na morelach też jest za 1zł ;x

Opublikowano

Na początek porównaj ceny może będzie gdzieś taniej i ceny dostawy ale z tym raczej dużej różnicy nie będzie.

Mimo wszystko morele chyba taka lepsza marka chociaż ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

takie wtrącenie się w temat, czy jeśli złoże na morele zestaw za np.2.500zł to czy można to jakoś na raty wziąć czy gotówką od razu trzeba płacić?

Opublikowano

takie wtrącenie się w temat, czy jeśli złoże na morele zestaw za np.2.500zł to czy można to jakoś na raty wziąć czy gotówką od razu trzeba płacić?

Tak, można na raty.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...