Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NX

tostyxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co radzicie mi kupic wczoraj wróciłem do CA

mam Range SSG3

kd; 3.15

wszystkie teraz dostępne permy za nx

25 speeda i DE SE i m4 super 90 na ~600dni

i mam jeszcze ~380/390k nx

Co radzicie mi kupić ?

Opublikowano

Renewale możesz i próbować z jakimś nx rarem, wszystkie mysty, teraz te paczki dodali CAMO, i dużo takich nx kidowych rzeczy, kolorek na ileś tam dni. Osobiście jakbym miał zacząć od nowa i miał tyle nx to bym kupił.

+Full speed

+G18 Cobra

+Nade NL

+Tracker

+CQB, P90TR, Valkyria, S58 Musket

Chyba że chcesz wyexpić to exppassy kupuj, i eq na QR.

Opublikowano

Na qr grałem z 5 lat...

Więc już mam dosyć a co do speeda i broni to mam cyklopa, guy fawkes mask, recona, DE SE , m4super90, m11, NL.

w inboxie mam pare naście epicków typu legion, orthus itp. + rzeczy z eventów które nie znikły od 2k8

Opublikowano

Ja polecam Snake Seta.. Kit, że masz full speeda ale ten set ma dobre bronie + set daje zajebiste bonusy.. Możesz pomyśleć nad innymi brońmi ew. jakieś skrzynki z GP / Myst'y

Opublikowano

Jesli, mozesz to ja bym prosil o xm25 Moj Nick: Edo-_Madara... Marze o tej broni :<

To tylko male glupie xm25.. a jak cieszy?

//zakaz gifow

Opublikowano

haha napisz że masz xxxx k nx od razu wszyscy mili, do tego wyżej skoro Cię to cieszy i to tylko małe głupie xm25 to zarób sobie a później wydaj, to zrozumiesz że pieniądze z nieba nie lecą, a wracając do tematu, jak kolega wyżej pisał nowy set, który wszedł jest opłacalny, nie dość że masz speeda to koksiarskie bronie, eq marzenie, gdy bym nie miał całego wyposażenia eq to bym sobie kupił, ale jako że mam to jest to nie opłacalne...
Cóż jak na razie nic więcej nexon nie oferuje, eventualnie kupiłbym teraz ten set.

Opublikowano

kup nowego seta (snake)

i zostaw sobie około 150 k nx na Wielkanoc ( tak wiem daleko jeszcze) ale chodzi o to, że będą wyprzedaże ;).

Opublikowano

hyhy tam kolega parę @up prosi o gift

na pw z 20 wiadomości o gifta :D Nie no spoko, ciężko ruszyć dupska i pójść do roboty?

@Topic Dzięki za pomoc macie po lajku, spóżniłem się troszkę na wyprzedaże świąteczne ;/

Opublikowano

orthusy to syf, spray = win Poza tym umiem grać tylko sg,sr,secondary :D nwm dlaczego ale granie smg i ar mi nie wychodzi xD

a legion mi do czego ? gram w to od bety a na ft może byłem ze 100 razy.

Opublikowano

No to sg, sr masz dobre. Cobra to gówno, jeśli grasz elimki to k5sd albo bushmaster moim zdaniem. Na snd usp se.
Możesz też kupić myst n kiedy będzie dostępne. Z eventu dostałem SIG50, zajebista snajpa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...